З програми «Інсайдер» каналу ICTV пішов шеф-редактор

З програми «Інсайдер» каналу ICTV пішов шеф-редактор

12 Січня 2018
3333
12 Січня 2018
10:54

З програми «Інсайдер» каналу ICTV пішов шеф-редактор

3333
Олексій Кукоба буде займатися новим проектом розслідувань.
З програми «Інсайдер» каналу ICTV пішов шеф-редактор
З програми «Інсайдер» каналу ICTV пішов шеф-редактор

Керівник і ведучий програми «Інсайдер» на ICTV Олександр Ільїних повідомив у Facebook, що програма шукає нового шеф-редактора. Як з'ясувалося, попередній шеф-редактор, Олексій Кукоба, залишив проект перед новим роком.

Як повідомив пан Кукоба «Детектору медіа», він перейшов у продакшн Ivory Films, щоб працювати над новим проектом «соціальних розслідувань».

«Продакшн якраз запускає новий проект для одного з національних каналів (соціальні розслідування), і мені запропонували взяти участь у створенні проекту. Причин звільнення декілька, але, по суті, всі вони стандартні. Просто настав час щось змінювати в житті. Хотілося нового досвіду, а тут ще незвичний формат, якого поки на українському телебаченні немає, неочікуванні виклики та можливість спробувати себе в ролі керівника. З "Інсайдером" ми попрощалися тепло, як і з Сашею Ільїних. Ми продовжуємо спілкуватися, і я йому вдячний за чимало речей. А з колективом продовжуємо дружити і зустрічатися», - розповів пан Кукоба.

Нагадаємо, що Ivory Films – компанія, заснована Ілларіоном Павлюком, Володимиром Рибасем і Олегом Рогожею. Серед проектів продакшну - «Говорить Україна», «Глядач як свідок», «Звичайні зомбі». Усі вони виходили або виходять на каналі «Україна».

Фото: hromadskeradio.org

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3333
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду