Антін Мухарський влаштував стриптиз на Майдані для ТСН

Антін Мухарський влаштував стриптиз на Майдані для ТСН

13 Грудня 2017
3714
13 Грудня 2017
12:55

Антін Мухарський влаштував стриптиз на Майдані для ТСН

3714
Шоумен призначив зустріч із журналістами на місці нового перформансу
Антін Мухарський влаштував стриптиз на Майдані для ТСН
Антін Мухарський влаштував стриптиз на Майдані для ТСН

Шоумен Антін Мухарський, який нещодавно вразив мережу оголенням біля Оболонського суду міста Києва, знову роздягнувся – цього разу на Майдані Незалежності. Ба більше, він закликав й інших не боятися роздягатися на знак протесту. І показав приклад – пройшовся голяка у самому центрі Києва.

Все це відбулося на очах журналістів ТСН та, відповідно, перед камерами служби новин «1+1». А починалося все із звичайного бажання журналістів записати коментар Мухарського після першого його роздягання. На зустріч Антін погодився – запросив знімальну групу зустрітися на Майдані. Слово за слово, журналістка Олександра Мітіна зауважила, що роздягатися в громадському місці – підсудне діло. Шоумен відповів, що те, що відбувалося на Майдані – теж було підсудним ділом. Мітіна, в свою чергу, зазначила, що при цьому люди не роздягалися. «Ну я буду першим», – відповів Мухарський. Далі швидко роздягнувся і приступив до свого перформансу, як він його називає.

Нагадаємо, що у такий спосіб Антін Мухарський звертає увагу на судову тяганину між ним та його колишньою дружиною Сніжаною Єгоровою. За словами шоумена процес затягнувся на більше, ніж три роки навмисно й завдяки тому, що в Єгорової є високі покровителі. Й весь цей час, як скаржиться Мухарський, він не бачить дітей, а аліменти, які затребувала Єгорова, просто роздягають його до гола. Власне, саме це він і демонструє наочно.

Фото: скріншот з відео

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3714
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду