«А ви, всі інші злодії, йдіть в дупу!»: Володимир Зеленський ще раз емоційно відповів на закиди в бік «Сватів»

«А ви, всі інші злодії, йдіть в дупу!»: Володимир Зеленський ще раз емоційно відповів на закиди в бік «Сватів»

25 Листопада 2017
8214
25 Листопада 2017
13:42

«А ви, всі інші злодії, йдіть в дупу!»: Володимир Зеленський ще раз емоційно відповів на закиди в бік «Сватів»

8214
Художній керівник Студії «Квартал 95» записав ще одне відеозвернення, в якому відповів на питання з мережі
«А ви, всі інші злодії, йдіть в дупу!»: Володимир Зеленський ще раз емоційно відповів на закиди в бік «Сватів»
«А ви, всі інші злодії, йдіть в дупу!»: Володимир Зеленський ще раз емоційно відповів на закиди в бік «Сватів»

В мережі не вщухає обговорення ймовірної заборони показу серіалу «Свати» виробництва Студії «Квартал 95». Як відомо, днями в Держкіно заявили, що чекають документів від Мінкульту, аби вилучити прокатне посвідчення проекту, в якому свого часу знялися російські актори, нині – персони нон-грата в Україні: Федор Добронравов, Людмила Артємьєва та Тетяна Кравченко.

Після появи такої інформації в мережі з’явилося відеозвернення художнього керівника Студії «Квартал 95» Володимира Зеленського, який закликав боротися з кумівством, а не з «Сватами» та наголосив, що зв’язок між російськими акторами, яким нині заборонено в’їзд в Україну, та величезною українською командою, яка створювала серіал, – досить умовний та не має стати справжнім приводом для заборони «Сватів».  

Та в мережі продовжили обговорювати й безпосередньо серіал, й можливість його заборони. Багато хто згадав, що наразі Студія «Квартал 95» готує новий сезон «Сватів», який, як відомо, знімали в Білорусі, та участь в ньому взяли все ті ж російські актори.

Зокрема журналіст Єгор Чечеринда в дописі на Фейсбуці припустив, що активні дії Володимира Зеленського щодо захисту «Сватів» пов’язані саме з загрозою зриву виходу нового сезону серіалу: «Втрати від показу на 1+1 та на «Квартал ТВ» - суттєві. 14 березня 2018-го серіал вже стоїть в ефірних сітках!!! Якщо не розумієш, про що саме йдеться, пам'ятай: мова – саме про гроші...».

У відповідь на подібні та інші коментарі в мережі Володимир Зеленський записав нове відеозвернення, в якому подякував всім, хто підтримав Студію «Квартал 95» в цьому питанні, та від особи персонажа серіалу «Слуга народу» Василя Голобородька послав в дупу тих, хто «сварить нас та розз’єднує нашу країну».

Повна розшифровка відеозвернення Володимира Зеленського:

«Привет, ребята, еще раз. Простите, что тревожу и забираю на себя ваше внимание. Но слишком много к моей персоне и к «Кварталу» за последние сутки внешнего интереса. Во-первых, я хочу вас поблагодарить, абсолютно всех. Всех наших украинцев хочу поблагодарить за то, что вы поддержали, от души, от сердца! Максимально, все, что мог – не спал – прочитал. Низкий вам поклон. И респект всем журналистам, которые не забыли, кто они по профессии, для чего они рождены: для того чтобы людям показывать и говорить правду. Вам тоже, ребят, спасибо за поддержку. Дело даже не в «Сватах», потому что «Сваты» - это часть «Квартала». Вы поддерживаете украинцев – Студию «Квартал 95». И меня, если честно, лично. Спасибо вам. И я хотел бы обратиться к тем ботам, которые пишут, что они какие-то великие блогеры. И тем, которые забыли, что когда-то тоже были журналистами. Слушайте, вы же люди нормальные, а не собаки! Что ж вам дали команду «фас» и вы побежали. Вспомните, кто вы есть на самом деле, свой внутренний мир – хоть посмотрите туда, загляните в сердце, если оно у вас есть, хоть на пару секунд.

Теперь пару комментариев. Прятаться в сетях я не буду и прямо отвечу на острые комментарии, которые были по поводу «Сватов», и на которые я должен прямо так ответить. Вы меня поймете. Первое: «Кому нахрен нужен этот сериал?». Отвечаю. Вкусов много. Не нравится – не смотришь. Кому нафиг нужно? 800 миллионов просмотров только в YouTube.

Второй коммент, что «Сваты» – это пропаганда. Ребята, окститесь! Сериал «Сваты» – про семью, про любовь, про детей. Там ничего, кроме юмора, смеха и теплого настроения. Ничего!

Самый неприятный аргумент, что, что ж такое: только тронули наши «Сваты» и мы проснулись… Ребята, это вы только проснулись! А я не сплю последние 15 лет. И каждую субботу «Квартал» не спит. И каждую субботу мы говорили всегда то, что думали всем власть имущим. Они приходят и уходят. А мы есть. Вместе с вами. Мы – навсегда. Мы – forever. Всем спасибо. Всех люблю!

А всем людям, которые нас с вами ссорят, которые разъединяют нашу страну, которые хотят нас делить: по цвету, по языку и так далее – всем вам я не могу сказать от себя, я же человек вроде как из культуры. Поэтому скажет один из образов, знакомый всем, – Вася Голобородько: «А вы все, остальные, злодеи, идите в жопу!»».

Фото: скріншот з відео

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8214
Читайте також
07.12.2017 12:30
Борис Бахтєєв
для «Детектора медіа»
11 972
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду