Микола Тищенко у «Ревізорі» перевірив ресторан колишнього бізнес-партнера

Микола Тищенко у «Ревізорі» перевірив ресторан колишнього бізнес-партнера

25 Жовтня 2017
4939
25 Жовтня 2017
16:16

Микола Тищенко у «Ревізорі» перевірив ресторан колишнього бізнес-партнера

4939
Вікторія Бурдукова розповіла, як відреагували соцмережі на нового ведучого та чому для Анни Жижі це найскладніший сезон
Микола Тищенко у «Ревізорі» перевірив ресторан колишнього бізнес-партнера
Микола Тищенко у «Ревізорі» перевірив ресторан колишнього бізнес-партнера

На Новому каналі вже з місяць йде новий сезон «Ревізору», ведучим якого став відомий український ресторатор Микола Тищенко. Директор ТО №1 Вікторія Бурдукова та шеф-редактор і співведуча програми Анна Жижа, виявляється, особисто стежать за соцмережами, в яких представлена програма. Цього разу, кажуть, зміна ведучого пройшла без «кровопролиття» у мережі.

«При першій зміні ведучої було багато реакцій: лайка, обурення, звинувачення, спроби переконати нас, що нічого не вийде, – розповідає Бурдукова. – Ну, якось пережили. Коли ми повідомили про те, що йде Вадим Абрамов, негативних коментарів було дуже мало. Позитивних відгуків більше в рази. Тож вибір був зроблений правильний і вчасно. Адже ми запропонували людям відомого персонажа з певним бекграундом і репутацією. Люди його знають, люди йому вірять і його приймають».

Багато хто ще під час представлення Тищенка як нового ведучого припускав, що його ресторанний бізнес може стати на заваді прозорості та чесності перевірок у програмі.

«Ми вже відзняли сезон, відвідали більше десятка міст, і не було жодного випадку, – відповідає Вікторія. – Була ситуація, коли на кухню ресторану зайшов власник, і виявилося, що з Миколою вони знайомі років п'ять. Певний час тому у них були спільні бізнес-інтереси. Але це зовсім не вплинуло на хід перевірки. Микола просто по-дружньому вказав йому на слабкі місця. Каже: «Дивись (скажімо, Сашо), ось ця частина – слабке місце твого ресторану, а тут персонал повівся розхлябано, а тут, можливо, хтось навіть краде, тож ти втрачаєш гроші. Зверни увагу». І нам, і власнику було цікаво це слухати. На результат перевірки дружба не вплинула».

У новому сезоні, взагалі, чимало нового. Приміром, до перевірок готелів активно долучилася шеф-редактор та співведучаАнна Жижа. Тепер в одному з номерів під час перевірки зупиняється Микола, в іншому – Анна. Кажуть, що минулого разу команда «Ревізора» неодноразово чула нарікання через те, що, буцімто, неможливо об’єктивно оцінити готель, відвідавши лише один номер. От і вирішили: нехай цього разу глядачі побачать два погляди на ночівлю: дівочий та чоловічий. Та Вікторія Бурдукова зізнається: це дуже нелегко дається Анні Жижі.

«Вона ж у нас і ведуча, і шеф-редактор, і на ночівлі тепер ще залишається... – пояснює Вікторія.– Коли вся група, знявши ревізію, їде, вони з Миколою йдуть у свої номери і до третьої години ночі ще знімають самі. А Анні потім прокинутися треба раніше за всіх, адже вона – дівчинка, і їй потрібно зробити грим і зачіску. Хлопчик може собі дозволити бути з ранку в кадрі розпатланим, дівчинка – ні. О третій годині закінчила, о сьомій ранку прокинулася – і так цілий тиждень. Тож наша Аня – герой. Думаю, для неї це був найскладніший сезон, але вона з ним упоралася».

Фото: прес-служба Нового каналу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4939
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду