Сергій та Сніжана Бабкіни залишили шоу «Танці з зірками»

Сергій та Сніжана Бабкіни залишили шоу «Танці з зірками»

В зоні ризику також опинилися Надя Дорофеєва та Женя Кот
Сергій та Сніжана Бабкіни залишили шоу «Танці з зірками»
Сергій та Сніжана Бабкіни залишили шоу «Танці з зірками»
16 Жов 2017
1
2766

Вчора, 15 жовтня, відбувся чвертьфінал шоу «Танці з зірками» на «1+1», темою якого була «Машина часу».  Кожна з зіркових пар цього разу виконала по два номери

Однією з найголовніших інтриг випуску було питання, чи вийде Наталія Могилевська на паркет. Принаймні ведучий Юрій Горбунов декілька разів підкреслив, що співачка протягом усього тижня звинувачувала суддів та продюсерів проекту в тому, що вони свідомо занижують її парі оцінки та занадто жорстко критикують їх номери. «Ми навіть не зняли інтерв’ю з Наталією цього тижня, ми не знаємо, що відбувається і що буде далі», – запевняв Горбунов. Та Могилевська, передбачувано, на паркет вийшла. Ще й два рази: спершу вони з Ігорем Кузьменком виконали квік-степ під «Я не здамся без бою», й судді, звичайно, одразу побачили в цьому закид у їх бік. Другим номером пари був контемп. Не дуже зрозуміло, як списувалися ці номери в концепцію «Машини часу», особливо, перший танець пари. Але, зрештою, Могилевська та Кузьменко отримали багато дуже обережних улесливих коментарів та досить високі бали від суддів.

А от Сергій та Сніжана Бабкіни, які, як влучно помітив Влад Яма, примудрялися вислуховувати зауваження та зберігати гарні стосунки із суддями, ніякої інтриги не тримали: одразу зізналися, що на підготовку обох номерів мали усього по годині часу. За це отримали невеличкі прочухани від Дмитра Монатіка та Катерини Кухар. У фіналі пара набрала найменшу кількість сумарних (від суддів та глядачів) балів на рівні із Надею Дорофеєвою та Женею Котом. Тож не дивно, що у самому фіналі ефіру судді віддали перевагу саме другим – яких протягом ефіру неодноразово хвалили за старанність, витриманість стилю та експерименти із образами. Таким чином Сергій та Сніжана Бабкіни залишили проект. А у фінал «Танців з зірками» пройшли Ахтем Сеітаблаєв з Оленою Шоптенко, Юрій Ткач з Ілоною Гвоздьовою, Наталія Могилевська з Ігорем Кузьменком та Надя Дорофеєва з Женею Котом.

До речі, поки в ефірах «Танців з зірками» в когось тривають розбірки із суддями, в когось – боротьба із комплексами та усталеними образами, актор Юрій Ткач тихесенько удосконалюється в хореографії. Ніяких інтриг та скандалів, але цього разу він постав у дуже чуттєвому образі у вальсі під «Як тебе не любити, Києве мій», ще й навіть Катерину Кухар вразив натягнутими стопами:

Фото: ukr.segodnya.ua

Теги
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
SEVASTOPOL
2373 дн. тому
"Танці з зірками" перетворилося на фарс і з боку бантик, до британського, польського, французького представлення у своїх країнах, нам до них як до Києва рачки. Хто багатший, той може хоч мільярд дзвінків-смс прислати за себе любимого чи фаворита, оцінюється не стільки техніка виконання як шоу виступу, і ця двомовність на передачі вже реально бісить, як тебе там, монатік називаєш себе, язик відсохне виконати контракт і говорити українською, чи давайте реально когось інших запросим, чи всіх друзів 95 кварталу брати тіки будем, мало в країні людей? Накипіло!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 120
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 234
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 232
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 948
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 234
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду