Film.ua зніматиме фільм у копродукції з Китаєм?

Film.ua зніматиме фільм у копродукції з Китаєм?

24 вересня в Пекіні відбулося підписання угоди про спільне українсько-китайське виробництво фільму та прес-конференція із цієї нагоди.
Film.ua зніматиме фільм у копродукції з Китаєм?
Film.ua зніматиме фільм у копродукції з Китаєм?
28 Вер 2017
0
1989

Фотографії із заходу оприлюднило Посольство України в Китаї на своїй сторінці у Facebook.

З повідомлення відомо, що співпродюсерами проекту виступають Китайський міжнародний арт-бізнес-альянс та українська група компаній Film.ua Group. Співорганізатором заходу виступив Альянс міст Шовкового шляху за підтримки Посольства України в Китаї та Посольства КНР в Україні.

«Детектор медіа» звернувся по коментар до прес-служби Film.ua Group, але там поки що не дають коментарів із цього приводу та обіцяють надати інформацію трохи згодом.

Про який фільм іде мова – в повідомленні посольства у Facebook інформації немає. Також ніяких новин про подію немає на сайтах обох посольств.

Але варто нагадати, що в травні 2017 року під час тижня українсько-китайського культурного обміну в Києві в рамках міждержавної угоди про спеціальне кіновиробництво між Китаєм та Україною було підписано угоду про розробку першого китайсько-українського кінопроекту «Шовк» (робоча назва – «Шовковий пояс»). Сторонами угоди виступали Китайський міжнародний арт-бізнес-альянс (підписант – Чень Юфу), Товариство українсько-китайської дружби (підписант – генеральний директор компанії Patriot Film Олег Ситник) та Асоціація продюсерів України (підписант – Дмитро Колесников).

Судячи з фотографій на Facebook, нині на підписання нової угоди вирушила велика українська делегація: співвласник Film.ua Group Сергій Созановський, продюсер студій «Кінороб» та «Анімаград» (Film.ua Group) Єгор Олесов, керівниця компанії MRM (Film.ua Group) Вікторія Ярмощук, директор зі стратегічного маркетингу «Медіа Групи Україна» Ольга Захарова, член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Валентин Коваль.

Сергій Созановський, Вікторія Ярмощук, Ольга Захарова, Єгор Олесов, Валентин Коваль з китайськими колегами

Валентин Коваль

А 26 вересня посольство України в Китаї повідомило на своїй сторінці у Facebook, що відбулася зустріч голова Нацради Юрія Артеменка із заступником міністра управління з питань кіно, телебачення, радіомовлення, преси та друку Китаю Тун Ґаном. На зустрічі також були присутні голова Державного агентства з питань кіно Пилип Іллєнко, Валентин Коваль, Ольга Захарова, Сергій Созановський, Вікторія Ярмощук, а також співробітники посольства України в Китаї.

«Головна увага бесіди приділена спільному кіновиробництву, телевізійним обмінам, організації кінофестивалів тощо», - йдеться в повідомленні.

Пилип Іллєнко, Юрій Артеменко, Тун Ґан

Ольга Захарова, Вікторія Ярмощук, Валентин Коваль, Юрій Артеменко, Сергій Созановський, Пилип Іллєнко з китайськими колегами

Юрій Артеменко з китайськими колегами

Фото: Facebook-сторінка Посольства України в Китаї

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 125
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 247
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 244
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 955
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 244
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду