«Я не звик бути хлопчиком для биття»: Дмитро Комаров образився на суддів «Танців з зірками»

«Я не звик бути хлопчиком для биття»: Дмитро Комаров образився на суддів «Танців з зірками»

Телеведучий розкритикував жарти Влада Ями та Катерини Кухар
«Я не звик бути хлопчиком для биття»: Дмитро Комаров образився на суддів «Танців з зірками»
«Я не звик бути хлопчиком для биття»: Дмитро Комаров образився на суддів «Танців з зірками»
19 Вер 2017
0
4528

Четвертий ефір «Танців з зірками» на «1+1» особливо запам’ятався прихильникам Дмитра Комарова та його програми «Світ навиворіт». Після декількох випусків шоу, де телеведучого багато критикували за його невправність в хореографії, він не витримав та обурився щодо коментарів суддів.

«У нас сьогодні в шоу, схоже, сліпий суддя, який пристрасть в моєму танці не розгледів», – емоційно відреагував на зауваження Влада Ями Комаров.

Журналісти «Комсомольської правди в Україні» з’ясували, що саме викликало таку бурхливу реакцію зазвичай спокійного та усміхненого Комарова. З’ясувалося, що телеведучого дуже зачепили жарти у його бік під час виступу Сергія та Сніжани Бабкіних. В їхньому номері на сцені було дерево, та Влад Яма, вказуючи на цю декорацію, зазначив, що на паркеті разом із Бабкіними був Дмитро Комаров.

«Яма хотів пожартувати, але пожартувати не вийшло, – обурився Комаров в інтерв’ю. – Це не виглядало жартом, і це не тільки моя думка, а й думка всіх зірок, які були в червоній кімнаті. Як суддя може собі таке дозволяти ?! Це вже перехід на особисті образи. А я не звик, коли з мене роблять хлопчика для биття. Тим більше, досить дивно, коли суддя так поводиться. По-перше, не потрібно чіпати інших учасників в номері когось із конкурентів. По-друге, жарт, який лунає чотири тижні поспіль, стає несмішним. Не вийшло у Ями пожартувати, але вийшло образити мене. А я не даю себе образити, я можу дати здачі. Я не перебільшую свої танцювальні здібності, я далеко не Яма, але я намагаюся і вчуся».

Також Дмитро не сприйняв коментар Катерини Кухар.

«Вона сказала, що в моєму танці сексу стільки, скільки в пам'ятнику Леніну, – розповів телеведучий. – Дуже дивне порівняння, і я не зрозумію – це тільки мені не смішно і одному мені здалося, що цей «іскрометний» гумор виглядає, м'яко кажучи, дивно і не на користь людини, яка його вимовила ?! Мені здається, що суддя має оцінювати техніку, хореографію, а якщо і жартувати, то жартувати зрозуміло, по-доброму і без особистих образ. А якщо суддя жартує, намагаючись самоствердитися, особливо за рахунок найслабкішого в хореографії учасника, то суддя виглядає негідно».

Фото: Інстаграм

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 125
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 247
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 244
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 957
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 244
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду