Василь Бирзул з Tonis залишиться ведучим на Прямому каналі

Василь Бирзул з Tonis залишиться ведучим на Прямому каналі

16 серпня Прямий канал презентував проморолики з Василем Бирзулом
Василь Бирзул з Tonis залишиться ведучим на Прямому каналі
Василь Бирзул з Tonis залишиться ведучим на Прямому каналі
16 Серп 2017
0
9170

Ведучий телеканалу Tonis, заступник генерального директора і колишній співвласник цього каналу Василь Бирзул стає ведучим Прямого каналу, який стартує 24 серпня на базі Tonis.

«Василь Бирзул багато зробив для медіа України, прийшов наш час багато робити для нього. Чесно кажучи, ми всі отримуємо естетичну насолоду від нього в кадрі і відверту радість від спілкування за кадром. Він на каналі – подарунок для всіх нас, а головне – для досвідченого телеглядача», – коментує генеральний продюсер Олексій Семенов.

Василь Бирзул працював журналістом, редактором і ведучим на «Українському радіо», журналістом і ведучим інформаційної програми УТН на «Українському телебаченні» (УТ-1). У 2000-2002 роках – віце-президент Національної телекомпанії України, далі – директор громадсько-політичних програм НТКУ, головний редактор громадсько-політичного мовлення Національної радіокомпанії України, директор радіо «Культура» Національної радіокомпанії України. З жовтня 2011 року – перший заступник генерального директора телеканалу Tonis, ведучий ток-шоу «Соціальний статус» на цьому каналі. У 2016 році під час зміни структури власності каналу Tonis став одним зі співвласників.

Нагадаємо, телеканал «Прямий» стартує в ефірі 24 серпня на базі переформатованого телеканалу Tonis, який навесні змінив власника: його придбав політик і бізнесмен Володимир Макеєнко. Формат каналу – інфотеймент.

Над запуском Прямого каналу працює команда на чолі з генеральним продюсером Олексієм Семеновим: креативна продюсерка Євгенія Захарова(працювала разом з паном Семеновим на NewsOne), телепродюсер розважальних програм Ілля Ноябрьов (працював разом з паном Семеновим на «Інтері», НТН і Першому національному), телеведучі Матвій Ганапольськийі Євген Кисельов. Також серед раніше заявлених ведучих нового каналу – народний депутат Володимир Ар’єв, арт-критик Костянтин Дорошенко, політолог Пітер Залмаєв, екс-ведуча «Інтера» Юлія Шпачинська, Сергій Дойко з телеканалу «Київ», екс-ведуча «2+2» Кароліна Ашіон, Олександр Лірчук, який вестиме програму «Кримінал», телеведуча і співачка Ольга Горбачова, екс-ведучий «1+1» Анатолій Анатоліч, нова ведуча «Світських хроні» Ірина Ратушна.

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 138
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 254
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 257
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 965
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 261
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду