Прямий канал показав ролики з Юлією Шпачинською

Прямий канал показав ролики з Юлією Шпачинською

15 Серпня 2017
12802
15 Серпня 2017
20:17

Прямий канал показав ролики з Юлією Шпачинською

12802
15 серпня Прямий канал презентував проморолики з іще однією своєю ведучою – Юлією Шпачинською.
Прямий канал показав ролики з Юлією Шпачинською
Прямий канал показав ролики з Юлією Шпачинською

Вона вестиме на Прямому каналі ранкові ефіри.

«Юлія Шпачинська – сильна і харизматична людина, знаєте, такий міцний професіонал, який завмер на низькому старті для переможного забігу. Вона красива і грунтовна. На нашому телеканалі це вкрай важлива якість – мати внутрішній стрижень, потужний енергетичний центр всередині. В очах її все це бачимо», – каже про ведучу генеральний продюсер каналу Олексій Семенов.

У коментарі «Детектору медіа» Юлія Шпачинська розповіла про свою майбутню роботу на Прямому каналі:

«Ми стартуємо триденним марафоном на День Незалежності. Я вестиму ранок із 6:00 до 9:00. У мене буде чудовий напарник, хто це – поки не розкрию вам секрету. Ми будемо працювати з 6-ї до 9-ї щодня, крім суботи й неділі. Обіцяємо вас інформувати і веселити, наповнювати вас позитивними емоціями на весь день – це наше завдання. У нас напрямок інфотейнменту, і наш ранок буде не лише розважальним, а й пізнавальним та інформаційним. Інформація подаватиметься не лише строго, ми її зможемо подавати легше.

Наш глядач абсолютно різного віку. Охоплені не лише великі міста, а й містечка. У принципі, все довкола Києва крутиться і ми (телебачення. – ДМ) менше звертаємо уваги на регіони. Ми будемо акцентувати на цьому увагу, тому що там теж є люди, які зранку прокидаються.

Я працюватиму в прямому ефірі без суфлера. Для мене це своєрідний виклик, бо це живе спілкування, жива й активна подача і своєрідний адреналін. Я чекаю цього з нетерпінням. Мені в новинах було мало місця, тому що тобі завжди є що сказати, а новини – це певні шаблони й рамки.

У нашій програмі будуть і гості. Постійних ведучих ранку буде двоє, але до нас заходитимуть усі інші ведучі, які працюватимуть на каналі. Кожного дня в нас змінюватиметься колега, третій напарник. Ми будемо намагатися залучати всіх вставати о 3:30 ранку. Адже щоб вийти в ефір о 6-й ранку, в студії треба бути за дві години».

Юлія Шпачинська раніше працювала ведучою ранкових «Новин» на «Інтері». У минулому також вела програми на різних каналах: інформаційну програму «Один день» на К1, «Статський радник» на каналі «Кіровоград», спортивні новини на каналі «Україна».

Нагадаємо, телеканал «Прямий» стартує в ефірі 24 серпня на базі переформатованого телеканалу Tonis, який навесні змінив власника: його придбав політик і бізнесмен Володимир Макеєнко. Формат каналу – інфотеймент.

Над запуском Прямого каналу працює команда на чолі з генеральним продюсером Олексієм Семеновим: креативна продюсерка Євгенія Захарова(працювала разом з паном Семеновим на NewsOne), телепродюсер розважальних програм Ілля Ноябрьов (працював разом з паном Семеновим на «Інтері», НТН і Першому національному), телеведучі Матвій Ганапольськийі Євген Кисельов. Також серед раніше заявлених ведучих нового каналу – народний депутат Володимир Ар’єв, арт-критик Костянтин Дорошенко, політолог Пітер Залмаєв, екс-ведуча «Інтера» Юлія Шпачинська, Сергій Дойко з телеканалу «Київ», екс-ведуча «2+2» Кароліна Ашіон, Олександр Лірчук, який вестиме програму «Кримінал», телеведуча і співачка Ольга Горбачова, екс-ведучий «1+1» Анатолій Анатоліч, нова ведуча «Світських хроні» Ірина Ратушна.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12802
Читайте також
03.08.2017 22:19
Детектор медіа
«Детектор медіа»
11 396
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алла
2395 дн. тому
ну и гадость этот ваш прямой
Саша
2399 дн. тому
На першому фото більше нагадує дівчину за викликом - тату, величезний бюст напоказ
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду