Названі імена всіх суддів проекту «Танці з зірками»

Названі імена всіх суддів проекту «Танці з зірками»

14 Серпня 2017
6671
14 Серпня 2017
11:30

Названі імена всіх суддів проекту «Танці з зірками»

6671
Телеканал «1+1» випустив проморолик, в якому розкрив повний суддівський склад проекту
Названі імена всіх суддів проекту «Танці з зірками»
Названі імена всіх суддів проекту «Танці з зірками»

Танці учасників оновленого проекту оцінюватимуть улюбленець публіки і тренер «Голосу. Діти-4» Monatik, всесвітньо відома балерина Катерина Кухар та професійний хореограф Влад Яма. 

Про це «Детектору Медіа» повідомили в прес-службі 1+1.

Популярний співак та вуличний танцівник Monatik у суддівській трійці виконає роль  експерта у танцях стилю «street style», прима-балерина Національно опери України Катерина Кухар – міжнародного викладача танцю, а відомий танцівник Влад Яма - професійного хореографа та експерта у бальних танцях.

Отже, таємницю #танціззіркамиchallenge, яка декілька місяців тримала у напрузі всіх шанувальників легендарного проекту, розкрито: у новому сезоні професійний хореограф Влад Яма приєднається до суддів «Танців з зірками», а Наталя Могилевська знову спробує свої сили на головній сцені країни як учасниця. Хто з танцівників проекту складе пару Наталі Могилевській, яка зірка танцюватиме з Оленою Шоптенко, а також хто з артистів українського шоу-бізнесу стане десятим учасником проекту, глядачі дізнаються незабаром.

Прем’єра оновлених легендарних «Танців з зірками» відбудеться на телеканалі «1+1» 27 серпня о 21.00.

Довідка:

Monatik – український співак, танцівник, автор пісень, композитор та тренер проекту «Голос. Діти-4». Танцював у балеті Наталі Могилевської, а також був учасником луцького брейкданс-колективу «DBS Crew», який став найкращою «B-boy» командою Західної України. Цього року Monatik відкривав другий півфінал пісенного конкурсу «Євробачення-2017». Пісні цього артиста — на вершинах українських чартів, а останній кліп на сингл «Vitamin D» за день зібрав один мільйон переглядів на Youtube.

Катерина Кухар -  всесвітньо відома балерина, міжнародний викладач танцю, Заслужена артистка України та прима-балерина Національної опери України, у 2016 році була нагороджена Орденом княгині Ольги III ступеню. Катерина гастролює у країнах Європи, Канади, США, Японії, Кореї, Китаї та ін. Відома артистка є членом журі багатьох міжнародних балетних конкурсів і фестивалів, а  у Національній опері України виконує провідні ролі практично всього репертуару.

Влад Яма - відомий український танцівник, суддя багатьох телевізійних проектів на українському телебаченні, а також фіналіст першого сезону «Танців з зірками» разом з Наталею Могилевською. Переможець відкритого чемпіонату Лондона (Open Metropolitan Championship) зі спортивних танців серед любителів і володар Кубку України з бальних танців.

Нагадаємо, що свою участь в проекті та бажання в ньому танцювати підтвердили Дмитро КомаровНаталя ХолоденкоОлександр СкічкоНадя ДорофеєваАхтем Сеітаблаєв, Камалія, Оля Полякова. Також відомо, що ведучим проекту буде Юрій Горбунов

Наприкінці червня телеканал «1+1» оголосив про повернення в ефір розважального проекту «Танці з зірками», прем'єра якого відбулася в Україні 11 років тому. З 2006 року три сезони шоу за цим британським форматом виходили на «1+1».

Улітку 2010 року директор телеканалу СТБ Володимир Бородянський повідомив про купівлю телеканалом прав на локалізацію формату BBC для України. Прем'єра шоу на СТБ відбулася 26 лютого 2011 року. На СТБ «Танці з зірками» протримались один сезон, після чого проект закрили.

Фото: 1+1 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6671
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду