Матвій Ганапольський українською мовою звернувся до глядачів Прямого каналу (ВІДЕО)

Матвій Ганапольський українською мовою звернувся до глядачів Прямого каналу (ВІДЕО)

Прямий канал готується до старту мовлення на 24 серпня і продовжує представляти ведучих каналу. Сьогодні це – Матвій Ганапольський.
Матвій Ганапольський українською мовою звернувся до глядачів Прямого каналу (ВІДЕО)
Матвій Ганапольський українською мовою звернувся до глядачів Прямого каналу (ВІДЕО)
1 Серп 2017
1
8040

На Прямому каналі Матвій Ганапольський вестиме інтерактивний проект «Эхо Украины» в межах щоденного великого вечірнього інформаційно-аналітичного шоу, а також низку інших програм.

«Якби Ганапольського не було – його варто було б видумати!», - заявив генеральний продюсер Прямого каналу Олексій Семенов.

Матвій Ганапольський у коментарі «Детектору медіа» розповів:

– Своїм глядачем я бачу всіх, хто був глядачем і слухачем на моїх попередніх роботах: «Радио Вести», «Радіо Ера», телеканал NewsOne. Це люди, які хочуть знати точну інформацію про життя в Україні та навколо неї та кому нецікаві крики і дешевий піар, а цікаві серйозні роздуми про країну. Думаю, моя лояльна аудиторія прийде за мною.

Тут немає секретів: Прямий канал – прямий ефір. Я люблю інтерактив. Я вважаю, що електронні ЗМІ мають спілкуватися з глядачем. Влада має знати, що думають громадяни. Журналіст – насамперед комунікатор, і я виконую цю роль. На каналі виходитиме моя програма «Эхо Украины» та чимало інших програм. Тут буде багато несподіванок. У правій руці в мене новини, у лівій – телефонні лінії та інші засоби комунікацій. Моя робота – розповідати новини і вислуховувати думку людей про ці новини. У моєму ефірі ніяких депутатів і міністрів, тільки аналітики, з якими ми намагаємося зрозуміти, що відбувається в країні.

Я працюю з Семеновим, бо ця людина робить усе осмислено. І коли ми вели розмови, що непогано зробити більш широке ТБ, не лише барабан новин, ми говорили про подібний канал. Який по суті новинний, але набагато ширший за барабани новин.

«Куб», до речі, – це моя задумка. Щоб не розслаблятися. Мені цікаво щось будувати, зокрема будувати канал. І перебувати серед цього, робити так, щоб і глядачі бачили, як будується канал.

Матвій Ганапольський родом зі Львова, але тривалий час жив і працював у Москві. Він багаторічний ведучий російської радіостанції «Эхо Москвы», на якій працює з 1991 року. Паралельно з «Эхом Москвы» з 2014 року він працював в Україні на «Радио Вести», «Радіо Ера» і телеканалі NewsOne. У липні 2016 року отримав українське громадянство. У січні 2017 року залишив NewsOne разом з телеведучим Євгеном Кисельовим і продюсером Олексієм Семеновим, щоб навесні приступити до переформатування телеканалу Tonis, який 24 серпня перетвориться на Прямий канал.

Нагадаємо, телеканал «Прямий» стартує в ефірі 24 серпня на базі переформатованого телеканалу Tonis, який навесні змінив власника: його придбав політик і бізнесмен Володимир Макеєнко.

Над запуском Прямого каналу працює команда на чолі з генеральним продюсером Олексієм Семеновим: креативна продюсерка Євгенія Захарова (працювала разом з паном Семеновим на NewsOne), телепродюсер розважальних програм Ілля Ноябрьов (працював разом з паном Семеновим на «Інтері», НТН і Першому національному), телеведучі Матвій Ганапольський і Євген Кисельов. Також серед раніше заявлених ведучих нового каналу – народний депутат Володимир Ар’єв, арт-критик Костянтин Дорошенко, політолог Пітер Залмаєв, екс-ведуча «Інтера» Юлія Шпачинська, Сергій Дойко з телеканалу «Київ», Олександр Лірчук, який вестиме програму «Кримінал», Кароліна Ашіон.

12 липня команда Олексія Семенова презентувала перший проморолик нового телеканалу. З нього стало відомо, що вони готують українську модель BBC і CNN. 1 серпня вийшли проморолики за участі Кароліни Ашіон.

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
DNIPRO
2364 дн. тому
Матвій Юрійович! Ми поважаємо вас за ваш професіоналізм. Але ви черезчур неповажно ставитесь до ваших дозвонювачів !!! Ви часто задаєте безглузді запитання, щоб гладачі вам дзвонили і відповідали. Ви завжди критикуєте дозвонюючих. Іноді навіть ображаєте! Наприклад, 01.11.17 увечері ви задали запитання (безглузде на мій погляд), і ви дозвонювача з Кривого Рогу обізвали "куском дєрьма " !!! Він не успів нічого сказати вам, тільки "ньюсван". І ви зірвались. Коли ви працювали на Ньюсвані, до вас і тоді було дуже багато претензій про вашу "неінтелегентність"...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 138
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 254
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 257
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 965
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 261
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду