Анатолій Анатоліч залишає «Сніданок з 1+1»

Анатолій Анатоліч залишає «Сніданок з 1+1»

20 Липня 2017
11347
20 Липня 2017
16:02

Анатолій Анатоліч залишає «Сніданок з 1+1»

11347
Завтра телеведучий востаннє проведе ранковий ефір на «1+1»
Анатолій Анатоліч залишає «Сніданок з 1+1»
Анатолій Анатоліч залишає «Сніданок з 1+1»

Сьогодні стало відомо, що Анатолій Анатоліч йде з проекту «Сніданок з 1+1». Про це повідомила прес-служба каналу. Завтра, 21 липня, він проведе останній ефір.

«Це була моя мрія – працювати в «Сніданку з 1+1», і я щасливий, що 4 роки тому вона здійснилася, – зізнався телеведучий. – До сих пір чітко пам'ятаю, як дізнався про те, що мене затвердили ведучим, за 2 дні до Нового року. Це був дуже несподіваний подарунок. Я з великою повагою і вдячністю ставлюся до всієї команди проекту, яка багато чому мене навчила. Але тепер настав час для нових мрій та нових змін».

До речі, перший ефір Анатолія Анатоліча у «Сніданку» відбувся 1 березня 2013 року. А в завтрашньому ефірі колеги пообіцяли багато сюрпризів для телеведучого.

Нагадаємо, що наразі Анатолій Анатоліч займається власним інтернет-проектом «Зе інтерв’юер», в якому спілкується з зірками українського шоу-бізу у невимушеній обстановці: за кермом, дорогою додому, в кафе.

Фото: прес-служба «1+1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11347
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду