Влад Яма повертається в танцювальний проект

Влад Яма повертається в танцювальний проект

6 Липня 2017
3284
6 Липня 2017
11:55

Влад Яма повертається в танцювальний проект

3284
Наталія Могилевська передала челендж колишньому партнеру у «Танцях з зірками»
Влад Яма повертається в танцювальний проект
Влад Яма повертається в танцювальний проект

Як відомо, у наступному телесезоні на канал «1+1» повертається шоу «Танці з зірками». Одним з його ведучих традиційно буде Юрій Горбунов, який у соцмережах розпочав #танціззіркамиchallenge. В ході естафети, яку зірки передаватимуть один одному, глядачі дізнаються про повний склад учасників шоу. Горбунов передав челендж співачці Наталії Могилевській. Сьогодні співачка відповіла: підтвердила участь в проекті та передала #танціззіркамиchallenge хореографу, танцівнику та колишньому судді проекту «Танцюють всі!» Владу Ямі.

«Юра, я приймаю твій виклик, і #танціззіркамиchallenge продовжується, – заявила Могилевська у відеозверненні в Інстаграмі. – Отже, ким я буду у цьому сезоні: ведучою, членом журі чи можливо знову вийду на паркет?».

Співачка так і не розкрила таємницю, в якій ролі виступатиме в «Танцях з зірками».

Фото: прес-служба «1+1»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3284
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду