Ведучий «Холостяка» зізнався, як назвав другого сина

Ведучий «Холостяка» зізнався, як назвав другого сина

Григорій Решетник розповів, що вони з дружиною довго не могли обрати ім’я
Ведучий «Холостяка» зізнався, як назвав другого сина
Ведучий «Холостяка» зізнався, як назвав другого сина
4 Лип 2017
0
4343

На початку червня стало відомо, що ведучий проекту «Холостяк» на СТБ Григорій Решетник вдруге став батьком. Але ім’я новонародженого сина вони с дружиною допоки тримали в таємниці. Сьогодні малюку виповнився один місяць, та телеведучий наважився розповісти, яке ж ім’я має наймолодший Решетник.

«Мы тянули с выбором имени, сколько могли, – зізнався Григорій журналістам видання VIVA!. – Дело в том, что у моей семьи есть традиция – называть сына Иваном или Григорием. Мы соблюдаем ее уже на протяжении семи поколений. Еще на первом свидании я сообщил Кристине: нашего первого сына назовем Иваном. Так и случилось, свое обещание перед родителями я выполнил. Но о том, что вторым у нас родится тоже сын, мы не предполагали (смеется). Вот тут и начались сложности. Конечно, можно было выкрутиться и назвать тоже Григорием, но, во-первых, выговаривается тяжело, во-вторых, два Григория в семье – это сложно, будет путаница».

Зрештою Григорій та Христина Решетник намагалися підібрати ім’я протягом усієї вагітності. Мати телеведучого навіть намагалася допомогти – підготувала список, в якому було 75 пропозицій.

«Мы начали их подставлять под фамилию Решетник и отчество Григорьевич, – розповідає Григорій. – Отобрали 5 имен, которые подходили больше всего. Их мы и рассматривали до самых родов. И, если не ошибаюсь, часа за два до выписки мы уже вынуждены были определиться. Остановились на имени Дмитрий – так зовут дедушку наших сыновей. Ванюшу назвали в честь моего отца, а Диму – в честь отца Кристины. Хотя коллеги подшучивают, что, на самом деле, в честь главного героя седьмого сезона «Холостяка» Дмитрия Черкасова (смеется)».

Фото: stb.ua

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 123
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 244
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 241
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 953
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 241
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду