То чий охоронець та чиє свято?  Як Василь Апасов на паті Мустафи Найема не потрапив

То чий охоронець та чиє свято? Як Василь Апасов на паті Мустафи Найема не потрапив

3 Липня 2017
4339
3 Липня 2017
18:17

То чий охоронець та чиє свято? Як Василь Апасов на паті Мустафи Найема не потрапив

4339
Журналіст поскаржився на побиття охоронцем на вечірці нардепа
То чий охоронець та чиє свято?  Як Василь Апасов на паті Мустафи Найема не потрапив
То чий охоронець та чиє свято?  Як Василь Апасов на паті Мустафи Найема не потрапив

В ніч з 1 на 2 липня журналістові Василю Апасову геть не щастило: він намагався потрапити на вечірку на честь дня народження нардепа Мустафи Найєма, але не потрапив, ще й синці отримав. На своїй сторінці в Фейсбуці Апасов поскаржився, що у закладі, де нардеп святкував свій день народження, він був «явно не бажаним гостем» та зіткнувся з «агресивно налаштованою охороною». «В связи с происшедшим, желаю Мустафе Найему крепкого здоровья, и чтобы у него в жизни было поменьше таких охранников, как на его дне рождения!» – завершив допис Василь Апасов.  

Проте згодом з’ясувалося, що Мустафи Найєма в цей час у закладі вже не було, що охоронець, який зачіпав журналіста, до нардепа ніякого відношення немає, та, зрештою, що Апасов намагався увійти на іншу вечірку, ще й в нетверезому стані. Принаймні про це свідчать коментарі нібито свідків сутички.

До речі, почалося все з допису на Фейсбуці самого Мустафи Найєма, який покликав всіх охочих відсвяткувати його день народження 1 липня у закладі Master Club.

Вже о третій ночі з 1 на 2 липня Василь Апасов опублікував фото з синцями та розповів про побиття охороною.

В той самий час в мережі з’явилося відео, на якому Апасов намагається забрати в охорони свій телефон.

(У відео присутня ненормативна лексика)

Під першим постом Василя Апасова розгорнулося бурхливе обговорення інциденту. Дехто звинувачував у тому, що відбулося, саме Мустафу Найєма, який відгукнувся на коментарі заявою про те, що у цей час, коли Апасов прийшов до закладу, його з друзями там вже не було. Також нардеп зазначив, що особистої охорони ніколи не мав, тож побиття журналіста – це точно не в межах його відповідальності.

Деякі дописувачі під постом Апасова, які нібито були свідками подій того вечора, підтвердили, що Мустафа Найєм дійсно залишив заклад до 22:00. Та повідомили, що Василь Апасов поводився агресивно та, за їх думкою, провокував охоронців на конфлікт, до того ж, намагався потрапити на зовсім іншу вечірку – весілля, яке проходило в іншому залі закладу.

Зрештою на офіційній сторінці закладу у Фейсбуці було опубліковано коментар адміністрації, в якому зазначається, що двоє гостей в нетверезому стані намагалися потрапити на закриту вечірку, після чого й зіткнулися з охоронцями.

Фото: Олексій Темченко, Фейсбук Василя Апасова

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4339
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду