Мухарський знову скаржиться на «неземну богиню» Єгорову, яка «будує кар’єру на брехні»

Мухарський знову скаржиться на «неземну богиню» Єгорову, яка «будує кар’єру на брехні»

21 Червня 2017
5991
21 Червня 2017
12:12

Мухарський знову скаржиться на «неземну богиню» Єгорову, яка «будує кар’єру на брехні»

5991
Екс-подружжя знову публічно свариться через дітей
Мухарський знову скаржиться на «неземну богиню» Єгорову, яка «будує кар’єру на брехні»
Мухарський знову скаржиться на «неземну богиню» Єгорову, яка «будує кар’єру на брехні»

Вже майже два роки триває судова тяганина між колишніми чоловіком та дружиною Антіном Мухарським та Сніжаною Єгоровою. Через очевидну неможливість порозуміння між ними більшість подробиць їхнього розлучення виносяться на публічний розсуд. Так вчора Мухарський на його сторінці у Фейсбуці поскаржився на те, що вісім місяців не мав змоги побачитися з власними дітьми. В розлогому дописі шоумен нагадав підписникам, як свого часу  «мав необережність підписати шлюбний контракт» та тепер намагається розібратися з боргами, які цей контракт йому приніс.

«Суди вже тягнуться понад три роки, а переглянути фінансові умови контракту я й досі не можу, бо кожен адвокат в цій країні вам скаже: “Будь-яку справу з легкістю можна затягнути на три-п'ять-сім років, – жаліється Антін Мухарський. – Тож кожен місяць сума боргу зростає. Я заробляю, як можу, і за ці роки вже сплатив понад 600 000 (шістсот тисяч) гривень аліментів. Але дамам мало. Коли я звертаюся до них з проханням про побачення з дітьми, звучить нагла і цинічна відповідь “Утром дєньгі — вєчєром дєті. Вєчєром дєньгі — утром дєті. Всьо просто: всє дєньгі - всє дєті!”».

Актор також повідомив, що заради покриття боргу, що залишився, він виставив на продаж легендарну тачанку «Махно». Але найбільша проблема, через яку, власне, він звернувся до підписників, полягає в тому, що він не має можливості бачитися із дітьми.

«Ви знаєте, у мене з колишньою дружиною дуже складні стосунки. Та хай би там як... Наші проблеми — це наші проблеми. Я не про те. Ось вже вісім місяців мені не дають бачитися з дітьми! Не відповідають на СМС, на листи, а коли я приходжу в дім, де вони живуть, влаштовують істеричні скандали: “Пішов нах... проклятий бандерівець і націонал-фашист! Діти, не підходьте до нього, бо ваш тато смертельно хворий, ви заразитесь і помрете...” (я не жартую). Діти плачуть. У мене скаче тиск. Але дехто на топтанні моєї репутації і на сльозах моїх дітей будує незлу кар'єру», – пише Мухарський, додаючи при цьому, що його колишня дружина, разом із юристом Катериною Власюк, на його думку, «осідлали чергового “коника” і понеслися по телевізійних та радіоефірах з прапором “мочи самця!” Створили цілу інституцію жіночий клуб “Город С” де самозакохано пестять одне одного байками про “неземних богінь”».

Наприкінці допису Мухарський звернувся до Сніжани Єгорової та Катерини Власюк із проханням надати йому право безперешкодно бачитися з дітьми: «Досить вдавати з себе “неземних богинь”, що несуть світові світло, добро та щастя, тримаючи у заручниках власних дітей, будуючи свої кар'єри на брехні, наклепах і перекрученні фактів».

Ані Сніжана Єгорова, ані її адвокат поки що на заяву Мухарського не відповіли, принаймні публічно.

Фото: Фейсбук Сніжани Єгорової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5991
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
внезапно
2325 дн. тому
Жесть. Егорова пародия на мать и человека. Спекулировать детьми ради денег от их отца - вот уж и правда "русская смекалка".
olena
2472 дн. тому
Eta na TV? Oreste ne sdavaisia!
Андрій Жук
2472 дн. тому
24 серпня 2016 року особисто познайомився з Орестом Лютим (Антіном Мухарським), коли він у нас в частині ДНІПРО-1 давав концерт на честь дня Незалежності. А буквально через тиждень моя дружина показала пост його дружини Сніжани Єгорової, яка публічно і на всю країну відмовлялася від збору коштів для допомоги пораненим в АТО, що проводила школа, яку відвідують їхні діти, мотивуючи тим, що вона за мир і взагалі проти всілякої війни, що народжувала своїх дітей для щастя, а не для "виблядків", які наживаються на війні.(так до речі робить вся мистецька “вата” від лободи і дорна, до лорак і потапа з настею). Я БУВ В ШОЦІ! Але потім зрозумів, що вони вже рік як розлучилися. Розумію тебе, друже Оресте, чи то пак Антіне! Бляха, скільки таких гламурних “суч..к” довкола. І всі телевізійні канали працюють на них. Надуті губи, надуті цицьки, а в очах пох.... “Только б нє било войни”. А те що за їхні повійські дупи гинуть хлопці на Сході то байдуже.... Гламур, тужур.... женіхі, ресторани, тачки.... Нічо, колись доберемось і до цих сраних керівників телеканалів. ТРИМАЙСЯ ДРУЖЕ!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду