Оксана Байрак знімає новий фільм із Надією Мейхер у головній ролі

Оксана Байрак знімає новий фільм із Надією Мейхер у головній ролі

20 Червня 2017
8948
20 Червня 2017
13:54

Оксана Байрак знімає новий фільм із Надією Мейхер у головній ролі

8948
Екс-солістка «ВІА Гри» розповіла про підготовку до кінодебюту
Оксана Байрак знімає новий фільм із Надією Мейхер у головній ролі
Оксана Байрак знімає новий фільм із Надією Мейхер у головній ролі

Кінорежисерка та продюсерка Оксана Байрак, сумісно із генеральним продюсером FILM.UA Віктором Мірським взялися до роботи над новим фільмом під назвою «Ніщо не трапляється двічі». На головну роль запросили не професійну актрису, а співачку, колишню солістку гурту «ВІА Гра» Надію Мейхер.

«Честно говоря, это моя первая роль в кино, то, что было до этого – разминка, - зізнається новоспечена актриса. - Когда мы в первый раз встретились с Оксаной, и она вкратце рассказала, о чем фильм, у меня просто мурашки были по коже. Мне безумно понравился сценарий, моя роль очень многогранна, мне симпатична моя героиня. Лет 10 назад, я буквально пару раз, посещала курсы актерского мастерства, намеревалась сходить и сейчас, перед съемками, но Оксана меня отговорила: «Категорически нет!». Так что теперь, на съемочной площадке я просто стараюсь максимально натурально жить в характере моей героини, а уроки актерского мастерства получаю у самой Байрак».

Сама режисерка зізнається, що брати у роботу непрофесійну актрису не боялася анітрохи.

«Оксане Байрак нестрашно никогда ни с кем работать! – жартує вона. – Я, конечно же, взяла на себя ответственность, потому что роль большая, серьезная, драматургически синусоидная, но в моих руках… Я же непревзойденный ювелир и делаю лучшую огранку бриллиантов! Когда пишу сценарий, у меня в голове возникают картинки, лица моих героев. Такой вспышкой у меня случилась Мейхер. Уверена, что Надя будет смотреться в этой роли более чем органично и украсит ее».

Нову стрічку Оксани Байрак планують знімати по всьому світові: розпочали в Україні, а далі знімальна група вирушить до Грузії, Іспанії та США.

Фото: прес-служба artPRoUA

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8948
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ліна
1862 дн. тому
Кіно супер. ЖдУ продовження
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду