Маша Єфросініна згадала найкращий сюрприз до її дня народження

Маша Єфросініна згадала найкращий сюрприз до її дня народження

26 Травня 2017
1777
26 Травня 2017
13:11

Маша Єфросініна згадала найкращий сюрприз до її дня народження

1777
Чому цього року телеведуча відмовилася від святкування
Маша Єфросініна згадала найкращий сюрприз до її дня народження
Маша Єфросініна згадала найкращий сюрприз до її дня народження

Ведуча нового шоу «Сюрприз, сюрприз!» на СТБ Маша Єфросиніна вчора святкувала свій день народження. Точніше, не святкувала.

«За два тижні стартує наступний блок зйомок нашого проекту «Сюрприз, сюрприз!». І я всіляко намагаюся акумулювати енергію, – пояснила Єфросиніна журналу Viva! небажання влаштовувати велике свято до свого 38-річчя – Останнім часом у мене було безліч громадських справ і роботи – мені необхідно зібратися з силами до зйомок. Тому поки перебуваю в сконцентрованому стані і день народження цього року не святкую. Однак цілий день приймаю привітання».

Також телеведуча згадала найприємніший сюрприз до дня народження, яким вразив її чоловік Тимур Хромаєв.

«Моє життя – це шоу, свята, масштабні заходи, тому у нас так повелося, що ми не відзначаємо щороку наші дні народження яскраво і потужно, – розповіла Маша Єфросиніна. – Я не можу визначитися з форматом свята, щоб він дійсно для мене був таким. Але у Тимура одного разу це вийшло. На мій ювілей, моє 30-річчя, він підніс мені неймовірний подарунок. Півроку він сам виходив на контакт з нашими великими зірками шоу-бізнесу, і ці зірки записували для мене відеокліпи – співали свої найвідоміші пісні з моїми рідними. Нануша заспівала з Вакарчуком «Я не здамся без бою». Їй тоді було 5 років, Слава тримав її на руках у своїй студії. Вона була тоді ще в гіпсі, зі зламаною ногою. Моя сестра з групою «Алібі» заспівали Lady Marmalade, мама - «Рябину червону» з Іриною Білик. Тимур співав Френка Сінатру. Я просто очманіла від такого подарунку. Я ніколи не користуюся своїми зв'язками і дружбою з відомими персонами і ніколи їх ні про що не просила. Хоча були проекти, в яких могла знадобитися їхня допомога. А мій абсолютно закритий чоловік з фінансової сфери зважився на подібне. Я розумію, як непросто психологічно йому було, але заради мене він це зробив. Потім під час святкування протягом вечора всі 150 гостей дивилися ці кліпи на великому екрані. Я погано пам'ятаю, що і як відбувалося, тому що я весь час плакала. Для мене це був справжній сюрприз».

Фото: viva.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1777
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду