Олені Яковлевій заборонили в’їзд до України

Олені Яковлевій заборонили в’їзд до України

24 Травня 2017
2135
24 Травня 2017
17:32

Олені Яковлевій заборонили в’їзд до України

2135
Актриса мала сьогодні грати у виставі в Харкові
Олені Яковлевій заборонили в’їзд до України
Олені Яковлевій заборонили в’їзд до України

Російська актриса Олена Яковлева на три роки стала персоною нон-грата в Україні, дізналися журналісти видання «Город Х» у Східному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України.

Сьогодні, 24 травня, Яковлева мала грати у виставі «Територія кохання» на сцені Харківського національного театру опери та балету, 25 травня вистава мала пройти в Києві. Але на кордоні виявилося, що актриса та її колеги не можуть відвідувати Україну, оскільки у 2015-2016 роках мали гастролі в окупованому Криму.

«Я не розумію, що сталося. Я просто збентежена»,зізналася журналістам актриса.

Прикордонники пояснюють, що Олені Яковлевій заборонено в’їзд в Україну саме через те, що під час гастролей до Криму актриса порушила законодавство – незаконно перетнула кордон.

«В поїзді «Москва – Харків» їхала російська актриса Олена Яковлева, – підтвердили інформацію прикордонники. – Її запросили для співбесіди, під час якої перевірялася інформація про те, чи відвідувала вона Крим. Виявилося, що вона заїжджала на Кримський півострів з території Росії, а не України. Через це їй заборонили вїзд в Україну на три роки».

Фото: kino-teatr.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2135
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду