«Зе інтерв’юер». Анатолій Анатоліч запустив власний проект на YouTube

«Зе інтерв’юер». Анатолій Анатоліч запустив власний проект на YouTube

8 Травня 2017
6778
8 Травня 2017
17:21

«Зе інтерв’юер». Анатолій Анатоліч запустив власний проект на YouTube

6778
У першому випуску Женя Галич розповів про маніпуляції на телебаченні та мрію щодо Криму
«Зе інтерв’юер». Анатолій Анатоліч запустив власний проект на YouTube
«Зе інтерв’юер». Анатолій Анатоліч запустив власний проект на YouTube

Ведучий програми «Сніданок з 1+1» Анатолій Анатоліч днями запустив власний YouTube-проект під назвою «Зе інтервюер». В рамках першого випуску він поспілкувався з фронтменом гурту O.Torvald Женею Галичем.

Протягом інтерв’ю хлопці ходили містом, їхали в авто, снідали у кафешці та навіть побували у метро. Сама розмова також була доволі неформальною: Анатолій Анатоліч з’ясовував, чого соромиться музикант, чому більше не з’являється на ТБ в якості телеведучого, чи часто п’є алкоголь та б’ється.

«Було знято телесюжет одним телеканалом, коли я посилаю відкритим текстом конкурсанта нацвідбору Євробачення MELOVIN, – розповів Галич про момент, якого він соромиться. – Вийшла дуже дурнувата ситуація… Я ж в цьому бізнесі давно та розумію, що існують певні канони телебачення, коли треба робити якісь постановочні історії. І от на самій зйомці нам казали: «Давайте, відмочіть щось, ви ж рокери!». Ну і ми дуркували: я взяв у дівчинки його плакат та відпустив – той впав. А потім вже всі написали, що я його розтоптав, порвав і все таке інше. І вже потім в якомусь інтерв’ю він дуже несхвально про нас говорив. Далі ми знімали сюжет, мене ще накрутили, сказали, що він за спиною про нас каже дуже неприємні речі, от я й сказав: «Та пішов він на *уй!». До мого нещастя цей матеріал було так змонтовано, ніби я – моральний виродок, а нещасного хлопчика послали. І це побачила моя мама. І мені було дуже соромно, прямо дуже».

Також Галич зізнався, що мріє про те, щоби Крим повернувся до України, тоді б він купив там на узбережжі невеличку хату. Музикант підкреслив, що, на його думку, не існує людей поза політикою. Він згадав історії з невдалими висловлюваннями в пресі Івана Дорна, Олега Скрипки, та зазначив, що такі речі відволікають увагу від того, що в цей час роблять та говорять політики.

В інтерв’ю Галич також розповів, що новонародженого сина вони з дружиною назвали Данилом. Та зізнався, що діти – це те, чим він пишається.

Фото: youtube.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6778
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду