Автівку Дмитра Тузова пошкодили млинцями (ФОТО)

Автівку Дмитра Тузова пошкодили млинцями (ФОТО)

27 Квітня 2017
1119
27 Квітня 2017
16:05

Автівку Дмитра Тузова пошкодили млинцями (ФОТО)

1119
Ведучий «Громадського радіо» написав заяву, але має сумніви щодо здатності поліції знайти правопорушника
Автівку Дмитра Тузова пошкодили млинцями (ФОТО)
Автівку Дмитра Тузова пошкодили млинцями (ФОТО)

Журналіст Дмитро Тузов розповів про дивний випадок, який з ним стався:

«Коли до мене додому прийшов поліцейський і повідомив, що мою машину "зачепило" млинцями, я здивувався. На біса, питається, розкидатися продуктами харчування?
Зясувалося, що то "млинці"... від штанги. Або - від гантелей. Залізяки, за свідченням очевидців, летіли з 14-15, або й 16-го поверхів (знизу важко визначити). Моєму авто пощастило - лише невеличка в`мятина й подряпина від рикошету. Сусідська машина зазнала істотніших пошкоджень: тепер треба латати пробитий дах. Звісно, неприємно. Але авто - це така справа... Теж залізяка, хоч й красива. Хвилює інше: під "обстрілом" опинився простір, по якому туди-сюди швендяють у своїх справах люди, батьки прогулюються з дитячими возиками. Сліди на асфальті не залишають сумнівів: якби такий "млинець" влучив би у людину, її вже не було б на цьому світі. Finita la commedia, як кажуть італійці. Або - "Game is over" по-нашому. 
У відділку поліції у нас прийняли заяви. Втомлений поліцейський сказав, що сам би відривав руки за таке. Потім зітхнув і додав, що по району на цей момент вже десяток квартирних крадіжок із проникненням, тож маємо чекати, коли експерти звільняться...

Особливих надій на те, що "бомбометателя" знайдуть й повідривають йому руки, у мене немає. Тож звертаюсь до всіх: люди, будьте пильні. Виявляється, небезпечними для вашого життя і здоров`я можуть виявитись ті, кого ви щодня бачите. З ким ви чемно вітаєтесь, пропускаєте їх першими у ліфт, й поки їдете, вислуховуєте щось дуже сердите про політиків... Час від часу кидайте погляд вгору не лише на зорі, а й на сусідські балкони. З яких, у п`яному угарі й нападі агресії від помутніння свідомості, може вилетіти, наприклад, пудова гиря. Або штанга. Або шафа. Та й просто - порожня пляшка», - написав Тузов у своєму фейсбуці.

Фото:

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1119
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду