Юлия Литвиненко стала ведущей NewsOne

Юлия Литвиненко стала ведущей NewsOne

7 Грудня 2016
7622
7 Грудня 2016
18:10

Юлия Литвиненко стала ведущей NewsOne

7622
Экс-генеральный продюсер «Радио Вести» вернулась на телевидение
Юлия Литвиненко стала ведущей NewsOne
Юлия Литвиненко стала ведущей NewsOne

С сегодняшнего дня Юлия Литвиненко ведет на канале NewsOne утренний эфир с 9:00  до 11:00.

Напомним, что Юлия Литвиненка покинула «Радио Вести» после назначения на должность генерального продюсера Виталия Докаленко. За последний год с радио уволились несколько ведущих, в том числе главный редактор Валерий Каныш, шеф-редактор Сакен Аймурзаев, ведущая Ксения Туркова, Василиса Фролова, Матвей Ганапольский и другие. Сейчас Ганапольский ведет эфир на канале NewsOne с 7:00 и до 9:00.

Напомним также, что поздравления ко дню рождения владельца канала NewsOne депутата Евгения Мураева от коллектива канала послужили поводом для бурных комментариев в соцсетях.

Фото: Алексей Темченко

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7622
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду