Не столько Зеленский пугает, сколько его зритель

Не столько Зеленский пугает, сколько его зритель

Скандал в Юрмале: реакция журналистов
Не столько Зеленский пугает, сколько его зритель
Не столько Зеленский пугает, сколько его зритель
12 Вер 2016
1
4983

Выступление «Квартала 95» в Юрмале, на организованном студией «фестивале украинской культуры», вызвало бурную реакцию в соцсетях. Журналисты также не остались в стороне.

Алёна Яхно

Посмотрела видео с Зеленским. Совершенно не удивилась.

Это так типично для ваты: жить, работать в стране, пользоваться всеми благами, делать карьеру и при этом презирать ее.

Только я вас очень прошу, не надо склонять его национальность. Есть множество этнических евреев -- больших патриотов Украины. А это просто конченный человек. Подонок и мразь.

Маленький гаденыш пытается смягчить свою репризу. Отойти на задних лапках. Мол, вы все не так поняли. Он - патриот! Не страну оскорбил, а власть прижучил. Пишет: " Мы - гордый народ, а не попрашайки"

И "гордый народ", которому плюнули в лицо, утерся. Лайкает! Подумаешь, сравнил Украину с порноактрисой! Это ж прикольно!

Знаете, меня не столько Зеленский пугает, сколько его зритель.

Ірина Ванникова

Щодо покидьків з 95 кварталу. Давно не маю щодо них ілюзій. Іхні не жарти, а знущання - це завжди були політичні замовлення, з виконанням нижче плінтуса. На рівні фізіологіі. Гроші зовсім хлопцям відбили залишки совісті та почуття міри. З таким "гумором" Путіна не треба. Самі впораємося.

Та ганьба і приниження, які влаштував Зеленський в Юрмалі, заслуговує на бойкот 95 кварталу в Украіні від глядачів. І, як мінімум, на попередження від Нацради. Хоча, чи є в нас Нацрада?

Oxana Sokolova

Меня возмущает это противопоставление: вы - или за юмор "Квартала", или за украинскую власть... Мол, если вы критикуете позорное выступление команды Зеленского в Юрмале, то вам автоматически нравится коррупция нынешних "Можновладців". Подозреваю, что это простенький тезис, который сейчас активно разгоняют в сети, был придуман теми же, кто заплатил гонорар авторам "Квартала". 
Мне кажется, что для человека адекватного абсолютно очевидно: критика власти и борьба с коррупцией в Украине абсолютно не означают того, что нужно выходить на международную арену и поливать страну говном... в угоду ее главному оппоненту. Что это дает по сути???? Это из той же серии, что и "вы вышли на Майдан, потому что хотели сделать президентом Порошенко".

Ірма Вітовська-Ванца 

Дивилась....і мені здавалось, що це якийсь жахливий сон(((( моя Україна - актриса німецьких порнофільмів (((( Може то і можна сказати про артистів, які продають систематично свою країну... може про деяких політиків, але обсерати закордоном свою країну, то... ((( яке ж це було блазнювання та плазування... гроші геть не смердять, Ні??? Цікаво чи Держкіно дасть і далі гроші на" Слуга народу"...??

Yevheniy Kuzmenko

А что такое, ребятушки? Люди, годами дозировавшие юмор как скажут; изображавшие Януковича необразованным, но, в общем-то, симпатичным увальнем; люди, усреднявшие и опошлявшие самое понятие "смех" - вам эти хлопчики стали вдруг не любы? Они ваши лучшие чувства обосрали на промоскальском фестивале в городе Юрмала? Обосрали - да еще и набили свои карманы?

Ах, какая незадача...но только кто в этом виноват - не вы ли, любители смехо-ширпотреба в прайм-тайм?

Отар Довженко

Просто неймовірно, скільком людям із нагоди чергового скандалу-про-телебачення-і-шоу-бізнес спадає на думку геніальна концепція «я не дивлюся і вам раджу, не подобається – не дивись». 
Мій улюблений спосіб вирішення проблем. Якщо в країні епідемія туберкульозу, то я не кашляю і ти не кашляй, і епідемії не буде. Якщо люди паркуються на тротуарі, то в мене взагалі машини нема – проблема вирішена! 
Господи, ну ясно, що ВИ не дивитесь «95 квартал», російські серіали, російські канали, канал «Інтер», хоча багато хто з вас дивиться ньюзвани і слухає радіовєсті дрібніших і гімнистіших поплічників Януковича, бо вони круті-кльові-інформаційні. Оце і є аналог «95 кварталу» для вас. А «95 квартал» і «Інтер» розрахований на інший контингент. 
Тим, що ВИ не дивитесь або дивитесь усе це, ви жодною мірою не впливаєте на успішність і популярність.
Якщо я мимоволі образив когось, у кого є піплметр і його заходи з не-ввімкнення «Інтера» та «кварталу» підривають популярність цих продуктів, перепрошую. Хоча навряд. 
«Не подобається – не дивись» означає, що вся фігня – часом проросійська, часом антиукраїнська, часом просто бридотна, – яка відбувається в ефірі телеканалу Х або в шоу Y, є приватною справою тих, хто дивиться телеканал Х і шоу Y. І вся решта суспільства не має жодного права висловлювати протест (або схвалення, ну а чо), якщо там відбувається щось нехай законне, але морально для нас неприйнятне. 
Ви з цим погоджуєтесь? Я ні.

Yuri Makarov

Мені вони до того завжди подобалися. Тоді, на "Плюсах", у мене ще був періодичний обов'язок сидіти в журі КВН, тому я мимоволі відстежував усі їхні виступи. Вони були дотепні, в міру несподівані, в міру відв'язні й, головне, молоді, а в мене якраз почався період, коли я торопів перед молодими й талановитими, здавалося, що вони знають щось таке, чого не знаю я. І ось вони попросили про зустріч. Чому зі мною, адже я на каналі мало що вирішував? Бо Роднянський був уже міцно в Москві, а Оселедчик надто зайнятий. Ми зустрілися в кафе на Хрещатику. Вони прийшли вп'ятьох чи вшістьох. Вони були класні, передусім сам Вова. Пропонували робити все, що завгодно. От ну просто все, що скажемо. Без будь-яких застережень і обмежень. Ну от просто все - ви розумієте? Розумієте? Вони були сама готовність до співпраці. Я їхав додому й мучився, що ж мені в них заважало? Ось ця цуценяча готовність. Якщо ти молодий, то покажи характер. Не демонструй свій опортунізм. Здивуй, роздратуй. Словом, я не став нічого говорити ані Оселедчику, ані Роднянському. Потім невдовзі вони з'явилися зі своїм шоу на "Інтері". Потім Вова на якийсь час, здається, став генеральним продюсером. Потім він перестав мене впізнавати. Зараз я з цього дуже тішуся. 

Есть те, кто поддержал «Квартал» - например, Александр Дубинский написал стихотворение и несколько постов на эту тему:

Александр Дубинский

Уважаемые "патриоты", недовольные выступлением #95квартал в Юрмале.

Свое возмущение идите изливать под Администрацию президента, Кабмин и Киевраду.

Без их "стараний" никто бы так не шутил.

И не смеялся. Во всем Мире.

То есть, тотальное воровство высших чиновников для вас это ок, и патриотично. Никакого возмущения не вызывает.

А вот шутки про это - фу, и мерзость?

Тогда сори, вы заслужили быть теми, о ком идет речь в шутке об "актрисе немецких фильмов для взрослых".

Самая подходящая роль для интеллектуальных мещан.

А в целом, верной дорогой идете, товарищи: впереди самиздат, враги народа и расстрелы.

Так и победим.

#95квартал · 

Кто разбил в стране дороги? 
Кто валюту всю украл? 
Кто приделал Крыму ноги и тарифы приподнял? 
Кто целует олигархов? 
Кто свой бизнес не продал? 
Ну конечно же Зеленский, 
и предательский 
"Квартал"!

Вы ознакомились с мониторингом ключевого содержания ленты fb, подготовленным по заказу Администрации президента.

Сам Владимир Зеленский отреагировал на критику следующим постом:

Уважаемые друзья, любители, завистники и все, кого забыл или не знаю. Отвечу вам в той форме которую считаю верной и Справедливой. Шутка, которая вызвала бурное обсуждение не имеет двух , трёх смыслов. Суть проста этой репризы : достаточно брать кредиты за которые отвечать нашим детям , внукам и тем, кто будет жить после нас и нести ответственность за все те гадкие дела, которые творим мы. Мы - гордый народ, не попрошайки. Вот и все. Больше здесь нет других смыслов. Это шутка о поступках наших вершителей, нашей власти, не о людях и не о нашей стране. Так, что не нужно строить из себя культурных археологов и выискивать в творчестве квартала то, чего нет и никогда не будет. Мы любим свою страну и боремся за её свободу, свободу слова и мышления каждой своей программой, каждой секундой. Не все гладко ребята, не все просто , но , плиз, не ведитесь на политическую херню, которую печатают продажные, заказные и мелкие особи. Их то и людьми не назовёшь. Вы выше этого. Мы выше этого. Не дайте вас сбить , одурачит и напоить этой ложью. Тот, кто называет вас подонком , сам или таков, или лишён нашего внимания. Тот, кто называет продажной проституткой, просто поверхностный или марионетка в чьих - то пухленьких руках. Мы - квартал! Мы -патриоты! А кто они? Вы нас знаете 20 лет! Не мало, правда? Мир вам, вашим детям, а злодеев скоро не будет, у них мало времени, очень, они это чувствуют, трясутся) хватаются за последние " а вы слышали , что они сказали", ничего их уже не спасёт! За все , все, что сделали эти люди с нашей страной, за все это -ответят! Простите, если , что-то не так сказал или не был понят.

Лилиана Фесенко .

Кошмар! Из этого поста узнала, что этим дебильным юмором нас кормят уже 20 лет!!! А когда вы последний раз были в театре или филармонии? Весь досуг украинцев - сплошной примитивный квартал...

Віталій Портников

Зеленський - породження сучасного вітчизняного "почуття гумору", низькопробного, позбавленого смаку, міщанського та обмеженого. Якщо людей смішить вульгарність, вони повинні розуміти, що у вульгарності немає і не може бути ціннісних категорій і моральних меж.
Вражає, що народ, який подарував світові Гоголя, на чиїй землі народилися всі кращі сатирики і гумористи ХХ століття - від Шолом-Алейхема до Остапа Вишні, від Березина і Тимошенка до Жванецького, Ільченка і Карцева, дореготався до Зеленського.

В репризах, прозвучавших со сцены фестиваля, Украину сравнили с работницей немецкой порноиндустрии, с попрошайкой и алкоголиком. Депутат Олег Ляшко потребовал запретить выступления Зеленского в  Украине. Генеральный директор «1+1 медиа» Александр Ткаченко заявил, что такие призывы – прямой путь к репрессиям и наступление на свободу слова.

Сам фестиваль «Made in Ukraine» прошел с 22 по 25 июля, однако его телевизионная версия стала доступна 10 сентября. В фествиале приняли участие Тина Кароль, Потап, Dzidzo, Руслана, группа ТИК.

Фото: Алексей Темченко

Теги
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Наталя Голованова
2781 дн. тому
Жахливо від висловлювань більшості респондентів, які написали тут. Це не люди. Принаймні це не талановиті та розумні. Вони не розуміють мистецтва. Вони не знають справжню Україну. Вони судять! Вони ганблять Україну та власну людську гідність. Суцільний сором. Пані та панове, ви що, за сталінські часи, за прислужництво начальству та осуд інших?.. Та ще так показово, публічно, чорт забери. Повертаємося до імперії тоталітаризму, назад у СРСР?!! Схаменіться
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 143
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 261
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 265
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 971
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 265
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду