Мирослава Гонгадзе прокомментировала покупку квартиры Сергеем Лещенко

Мирослава Гонгадзе прокомментировала покупку квартиры Сергеем Лещенко

6 Вересня 2016
20974
6 Вересня 2016
19:22

Мирослава Гонгадзе прокомментировала покупку квартиры Сергеем Лещенко

20974
Квартира депутата стоила 300 тысяч долларов, и была куплена 24 августа 2016 года
Мирослава Гонгадзе прокомментировала покупку квартиры Сергеем Лещенко
Мирослава Гонгадзе прокомментировала покупку квартиры Сергеем Лещенко

Сегодня активист Андрей Дзиндзя выложил в фейсбуке документы, которые свидетельствуют о том, что депутат от БПП Сергей Лещенко купил квартиру стоимостью около 7 миллионов гривен в одном из центральных районов Киева.

Депутат на своей странице в фейсбуке ответил, что квартира действительно принадлежит ему, и объяснил происхождение денег, которые позволили ему купить эту квартиру:

«З приводу квартири.

а) Мені немає що приховувати, тому зареєстрував на себе. Я є прихильником прозорості та співавтором закону про відкритість реєстрів, і в першу чергу приміряю ці вимоги на себе;
б) частину коштів - це мої заощадження як колишнього співвласника Української правди; окрім того, в 2013-2014 роках мною було задекларовано понад 100 тисяч доларів доходу
в) половина суми придбання - це позика від засновника Української правди Олени Притули терміном на 10 років;
г) інше - це гроші моєї улюбленої людини Anastasia Topolskaia, яка буде вказана в моїй декларації за підсумками 2016 року;
ґ) Заробітки Насті дозволяють впевнено говорити про погашення боргу. Настя входить до числа найбільш високооплачуваних діджеєв у Східній Європі, виступаючи близько 200 разів на рік на чотирьох континентах.

Сподіваюся, ви розумієте, що ці нападки – плата за мою антикорупційну діяльність без озирання на прізвища та посади. Чесність має заохочуватися, а не каратися», - написал в фейсбуке Сергей Лещенко.

Под постом депутата наиболее популярный комментарий – журналистка Мирославы Гонгадзе,  вдова Георгий Гонгадзе, основателя «Украинской правды», которая написала следующее:

«Вибач Сергій, ти знаєш я тішуся за тебе, але хочу таки відмітити, що діти Георгія Гонгадзе не отримали навіть одної гривні від заснованого їхнім батьком проекту. Може як співвласник створиш протекторат мені перед Оленою, може хоч на оплату на навчання мені позичить на «10 років».

На этот комментарий Лещенко публично на момент публикации не ответил, однако на вопрос о том, почему 100 000 долларов никак не отражены в его декларации за 2015 год депутат сообщил, что в старой форме декларирования наличные не должны отображаться, а эту сумму он хранил в виде наличности в бансковской ячейке. 

Фото: facebook Мирославы Гонгадзе, Андрея Дзиндзи

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20974
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
cialis price
822 дн. тому
cialis generic cialis alternative
Юрец
2749 дн. тому
Григоришин то ему прикупил квартирку 100Пудов! Константин Григоришин. Заслуженный олигарх Украины и России: http://skelet-info.org/konstantin-grigorishin-zasluzhennyj-oligarx-ukrainy-i-rossii/
Василий
2750 дн. тому
Первые плоды майдана.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду