Журналіст Анвар Деркач потребує допомоги

Журналіст Анвар Деркач потребує допомоги

22 Серпня 2016
7033
22 Серпня 2016
10:05

Журналіст Анвар Деркач потребує допомоги

7033
Український журналіст, який працював на кількох телеканалах, зокрема, «Еспресо», Анвар Деркач просить колег надати йому допомогу в боротьбі з важкою хворобою.
Журналіст Анвар Деркач потребує допомоги
Журналіст Анвар Деркач потребує допомоги

Про це він написав у своєму Facebook.

«Цінуйте радість руху! Я зі школи полюбив підтягування, бруси і біг. Хворію четвертий місяць - рухатися дедалі важче. Але все одно ходжу на прогулянки кілометрів по два-три. Хочу відновити здатність бігати і піднімати вагу, підтягуватися, просто жити повноцінним життям чоловіка свого віку. Для цього треба вилікуватися. Лікарі склали приблизний кошторис. "Хімія" з підтримуючими-супроводжуючими - близько півтори тисячі американських грошей. І контрольний постріл в голову хворобі по нетрадиційних методиках - 5,9 тисяч доларів. Все в Україні, все по-скромному. Я зібрав поки що 1,9 тисячі доларів. Треба ще $5,5 тисяч. Мусульмани і не тільки - якщо можете допомогти - буду молитися за Вас, за кожну найменшу пожертву. Нехай Аллах воздасть Вам благом навіть просто за намір допомогти. Прозвітую за все витрачене ін ша Аллах», - повідомив журналіст.

Карта Приватбанку на ім’я Деркача Андрія В’ячеславовича 5168 7423 5004 5336. Рахунок гривневий.

На фото – Анвар Деркач

Фото: «Еспресо»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7033
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду