Убивство Павла Шеремета: версії та факти (ПОСТІЙНО ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Убивство Павла Шеремета: версії та факти (ПОСТІЙНО ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

20 Липня 2016
11762
20 Липня 2016
13:37

Убивство Павла Шеремета: версії та факти (ПОСТІЙНО ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

11762
Вранці 20 липня в результаті вибуху машини загинув український журналіст Павло Шеремет
Убивство Павла Шеремета: версії та факти (ПОСТІЙНО ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
Убивство Павла Шеремета: версії та факти (ПОСТІЙНО ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

26 січня

19.25: Голова Служби безпеки України України Василь Грицак заявив, що СБУ поки що не має доказів схожості у справах про замах на нардепа Антона Геращенка і вбивства журналіста Павла Шеремета.

23 січня

17.37: Директор Департаменту комунікацій в МВС України Артем Шевченко заявив, що Національна поліція України отримала всю допомогу, яку очікувала, від міжнародних партнерів у розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета.

17.16: Народний депутат («Народний фронт») Антон Геращенко заявляє з посиланням на слідство, що вбивство журналіста Павла Шеремета було реалізовано з диверсійно-терористичного центру на території Російської Федерації.

22 січня

12.01: Обставини планування і організації замах на вбивство народного депутата України Антона Геращенка «Народний фронт») ідентичні підготовці і здійсненню теракту проти журналіста Павла Шеремета. Про це заявив радник глави МВС Зорян Шкіряк.

28 жовтня

18.01: Досудове розслідування у кримінальному провадженні про вбивство журналіста Павла Шеремета все ще знаходиться у Нацполіції, передавати його до СБУ немає підстав, заявив керівник апарату СБУ Олександр Ткачук.

26 жовтня

15.01: Національна поліція долучила до справи про вбивство Павла Шеремета матеріали про прослуховування співробітників «Української правди».

25 жовтня

21.42: Перший заступник голови Національної поліції України – начальник кримінальної поліції Вадим Троян заявив, що через тиждень Німеччина надасть інформацію щодо розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета.

20 жовтня

17.57: Слідство у справі вбивства журналіста Павла Шеремета розробляє одну із версій, за якою до вбивства причетні українські добровольчі батальйони. 

14.42: Оксана Коваленко, журналістка «Української правди»  повідомила, що її не задовольнила відповідь СБУ щодо оприлюдненої раніше генеральним прокурором Юрієм Луценком інформації про стеження за журналістами Павлом Шереметом і Оленою Притулою.

13.37: Оксана Коваленко, журналістка «Української правди», яка відстежує всю інформацію у справі з розслідування вбивства Павла Шеремета, повідомила, що, за даними слідчих, убивці журналіста були професійними і підготовленими — після скоєння злочину добігли до певного будинку в Києві й зникли.

19 жовтня

10.22: Перший заступник голови Національної поліції України — керівник кримінальної поліції Вадим Троян повідомив, що наразі вбивство журналіста Павла Шеремета розслідують чотири групи слідчих, і у справі є прогрес.

6 жовтня

15.29: Суд дав згоду на доступ слідчих до інформації операторів мобільного зв'язку «МТС Україна», «Київстар» і «Лайфселл», а також відео з камер готелю «Опера» у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.

29 вересня

17.31: Національна поліція України просить ФБР США прискорити проведення експертиз, взятих в рамках розслідування убивства журналіста Павла Шеремета, та звернулася до Німеччини по допомогу.

28 вересня

13.25: 27 вересня в Женеві заступник Верховного комісара ООН з прав людини Кейт Гілмор згадала справу вбитого журналіста Павла Шеремета та наголосила, що в Україні зростають масштаби насильства щодо журналістів, а також почастішали випадки їх переслідування.

23 вересня

15.10: Глава міністерства внутрішніх справ України (МВС) Арсен Аваков під час робочої поїздки в Слов'янськ Донецької області повідомив, що слідство у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета йде інтенсивно, однак інформація закрита в інтересах слідства.

18 вересня

18.04: 10 співробітників 17-го каналу, знімальна група якого першою опинилася на місці вибуху автомобіля Павла Шеремета, отримали повістки про виклик на допит у справі про вбивство журналіста. Про це в коментарі «Детектору медіа» повідомив журналіст 17-го каналу Андрій Лащ.

17 вересня

02.46: Печерський районний суд Києва надав слідчим тимчасовий доступ до документів «Української правди», 17 каналу та холдингу «Вести».

16 вересня

9.20: Новий посол США в Україні Марі Йованович вважає, що вбивство журналіста Павла Шеремета підвищує відчуття незахищеності серед українських журналістів.

14 вересня

16.17: Національна поліція України (Нацполіція) не розголошує зайвої інформації у справі вбивства журналіста Павла Шеремета, щоб не нашкодити слідству, заявила голова Нацполіції Хатія Деканоїдзе.

17.07: Головне слідче управління Національної поліції України викликало журналіста 17-го каналу Андрія Лаща на допит в якості свідка у справі про вбивство Павла Шеремета.

13 вересня

17.24: Підрив автомобіля журналіста Павла Шеремета 20 липня міг бути здійснений з аварійного будинку, який знаходитья на вул. Івана Франка, 17. Суд дозволив Нацполіції його перевірити.

8 вересня

12.11: Начальник кримінальної поліції Вадим Троян повідомив, що Федеральне бюро розслідувань США (ФБР) і надалі допомагає поліції у розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета. Слідство чекає на важливу експертизу ФБР.

12.30: МВС заявляє, що поки йдуть розшукові дії у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета, поліція не надаватиме вагому інформацію у справі.

7 вересня

16.50:  Колишній мер Києва Леонід Черновецький заявляє, що готовий заплатити 1 млн. гривень тим, хто допоможе знайти вбивць журналіста Павла Шеремета, і вдвічі більше тим, хто вкаже на замовників цього злочину.

15.12: Глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе втретє заявила, що прориву у розслідуванні справи про вбивство журналіста Павла Шеремета немає. Вона також сказала,що мотиви злочину не встановлені.

14.00: Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков не виключає, що у справі вбивства журналіста Павла Шеремета є російський слід та заявляє, що не коментуватиме подробиці слідства.

6 вересня

9:48: У слідства немає остаточної версії вбивства журналіста Павла Шеремета.

5 вересня

10.11:Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що справа про вбивство журналіста Павла Шеремета має усі шанси бути розслідуваною. 

15.49: Головне слідче управління Національної поліції не розкриває даних щодо складу слідчої групи, що займається розслідуванням справи про вбивства журналіста Павла Шеремета.

2 вересня

12.51: Поліція поки не знайшла підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета. Про це глава Нацполіції України Хатія Деканоїдзе заявила журналістам.  «Якби ми знайшли якихось людей (підозрюваних. – Ред.), ви, звичайно ж, про це знали б», - сказала вона.

15.40: Директор Департаменту комунікації Нацполіції Ярослав Тракало заявив, що поліція проводить опитування мешканців Києва на предмет встановлення повної та всебічної картини подій, що сталися у день вбивства журналіста Павла Шеремета.

1 вересня

18.24: За повідомленням джерела в правоохоронних органах, Печерський райсуд Києва затягує розгляд клопотань щодо надання доступу до телефонних розмов у справі вбивства журналіста Павла Шеремета.

31 серпня

17.38: Речник Нацполіції  Ярослав Тракало заявив, що слідство не готове оприлюднювати деталі розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета, а слова радника глави МВС Івана Стойка ЗМІ неправильно зрозуміли.

29 серпня

17:50: Найближчими днями керівництво поліції повідомить деталі розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета.

9:27: 28 серпня, через 40 днів від дня загибелі журналіста Павла Шеремета, у столичному сквері Небесної сотні пройшла акція, присвячена його пам'яті.

22 серпня

18.40: Експерти Федерального бюро розслідувань (ФБР) США допомогли слідству в України встановити тип вибухівки, якою було підірвано автомобіль журналіста Павла Шеремета у центрі Києва. Згідно з базою СБУ раніше нічого подібного в Україні не застосовувалося.

9.21: Перший заступник голови Нацполіції Вадим Троян заявив, що поліція має версію щодо того, хто стежив за загиблим журналістом Павлом Шереметом і керівницею «Української правди» Оленою Притулою. За його словами, Нацполіція не має цього стосунку.

21 серпня

21:00: У рамках розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета слідством допитано понад 500 осіб, відпрацьовуються чотири версії.

19 серпня

16:15: Глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе заявила, що не може сказати, що в розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета є «великий прорив».

14:27: Посол Сполучених Штатів Америки (США) в Україні Джеффрі Пайєтт  вважає, що юридична система України неспроможна притягнути до відповідальності винних у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

17 серпня

12:20: 17 серпня о 17:00 в столичному кінотеатрі «Жовтень» покажуть документальний фільм за сценарієм Павла Шеремета «Смерть з відкритою датою».

16 серпня

16:10: Інформація про те, що нібито заступник керівника Національної поліції України Вадим Троян організовував стеження за журналістом «Української правди» Павлом Шереметом, не підтвердилася.

15 серпня

20.21: В Реєстрі судових рішень з'явився запис, в якому слідчі просять дозволити доступ до деяких номерів мобільних телефонів, які можуть бути пов’язані з організацією вбивства журналіста Павла Шеремета.

12 серпня

19.05: Перший заступник глави Національної поліції Вадим Троян спростовував інформацію щодо організації стеження за загиблим журналістом Павлом Шереметом, який, за його словами, був другом батальйону «Азов», у якому воював у зоні АТО Вадим Троян. Він також заявив, що вбивство відомого журналіста повинна була розслідувати СБУ

18:44: Печерський районний суд Києва дав дозвіл поліції обшукати банківський сейф в Ощадбанку і отримати виписки з рахунку в Альфа-банку убитого журналіста Павла Шеремета

14.00: Служба безпеки України відмовилась повідомити, чи проводила стеження за журналістом «Української правди» Павлом Шереметом та керівницею цього видання Оленою Притулою. Про це йдеться у відповіді на запит «Української правди».

11 серпня

14:00: Нацполіція просить ФБР допомогти з установленням підозрюваних осіб у вбивстві Шеремета – Троян

9 серпня

16.47: У справі про вбивство журналіста Павла Шеремета з'явилося нове відео осіб, які закладали вибухівку у машину. Про це «Українській правді» повідомили співрозмовники у МВС. За їх словами,  на відео можна побачити обличчя кілерів з нового ракурсу.

Крім того, слідство чекає на результати експертизи ФБР з приводу вибухового пристрою, який був закладений в машину журналіста. Також досі слідство проводить допити свідків.

6 серпня

21:30: За дорученням голови Національної поліції України Хатії Деканоїдзе, правоохоронці проводять службову перевірку стосовно першого заступника голови Нацполіції – начальника кримінальної поліції Вадима Трояна.

5 серпня

18:24: Національна поліція у відповідь на запит відмовилася повідомити дату повернення з відпустки першого заступника глави Нацполіції Вадима Трояна, який підозрюється в організації стеження за загиблим журналістом Павлом Шереметом і керівником «Української правди» Оленою Притулою

4 серпня

19:00: 4 серпня Генеральна прокуратура і Національна поліція провели спільний брифінг і повідомили про хід розслідування вбивства Павла Шеремета, оновивши дані щодо слідства

11:20: Глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе заявила, що в четвер, 4 серпня, буде оприлюднено інформацію, що стосується розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета

9:45: У Москві народний меморіал пам'яті вбитого російського опозиціонера Бориса Нємцова, який виник в квітні 2015 року, тепер став і меморіалом журналіста Павла Шеремета

3 серпня

16:46: У мережу «злито» фотографії чоловіка та жінки, які підозрюються у вбивстві журналіста Павла Шеремета

10:00: Геращенко: Шеремета вбили, щоб внести безлад в державний

9:30: Коли Нацполіція оприлюднить фотороботи вбивць Шеремета, поки невідомо

28 липня

15.20: Всі дані по справі вбивства журналіста Павла Шеремета, якими володіла редакція «Української правди», передані правоохоронним органам.  Про це в інтерв’ю «Белорусскому журналу» розказала головний редактор «Української правди» Севгіль Мусаєва-Боровик. За її словами, слідство ускладнюється через ноутбука і телефона Павла Шеремета під час загоряння авто після вибуху.

9.00: Правоохоронні органи найближчим часом оприлюднять фоторобот ймовірного убивці журналіста Павла Шеремета, щоб залучити до його пошуку громадськість.

26 липня

19.09: Національна поліція готова заплатити 200 тисяч гривень за будь-яку інформацію, яка стосується вбивства журналіста Павла Шеремета. Про це на брифінгу 26 липня заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

19.01: Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вважає неправдивою інформацію, що перший заступник голови Національної поліції Вадим Троян організував стеження за загиблим журналістом Павлом Шереметом і керівником «Української правди» Оленою Притулою.

14.25: Служба безпеки України заявляє, що будь-яких звернень від журналіста Павла Шеремета протягом 2016 року в СБУ не надходило.

13.29. 26 липня на засіданні в Адміністрації Президента Рада з питань захисту професійної діяльності журналістів та свободи слова в Україні обговорила стан розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета.

9.30: Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що оприлюднений у ЗМІ запис закладання вибухівки під авто Павла Шеремета є не єдиним, з яким працює слідство, і анонсував публічні заяви щодо справи про вбивство журналіста.

8.55: Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос повідомив, що за три тижні до гибелі журналіст Павло Шеремет відвідав Москву (Росія), де зустрівся з близьким оточенням убитого російського опозиціонера Бориса Нємцова.

25 липня

15.53: Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що 25 липня фахівці Федерального бюро розслідувань (США) можуть надати перші дані щодо вбивства в Києві журналіста Павла Шеремета.

11.29: Народний депутат Сергій Лещенко заявляє, що, на його думку, до публікації в інтернеті відео з місця вбивства журналіста Павла Шеремета причетні співробітники Генеральної прокуратури України.

9.44: Радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко заявив, що у слідства за версією щодо «російського сліду» залишаються питання до журналістів 17-го каналу, які першими опинились на місці загибелі журналіста Павла Шеремета у центрі Києва.

9.23: Голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе заявила, що її перший заступник Вадим Троян, який підозрюється в організації стеження за загиблим журналістом Павлом Шереметом і керівником «Української правди» Оленою Притулою, відповість на всі запитання після повернення з відпустки.

24 липня

20:00: Поліція розпочала службове розслідування за фактом публікації в ЗМІ і соцмережах відео з місця вбивства журналіста Павла Шеремета.

9:00: Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що не коментуватиме справу Шеремета, доки не з’являться результати слідства

00:26: Щодо організації першим заступником голови Нацполіції Вадимом Трояном незаконного стеження за керівниками «Української правди» Павлом Шереметом та Оленою Притулою відкрито  кримінальне провадження

23 липня

23:33: Ключова версія слідства щодо вбивства журналіста Павла Шеремета – помста за професійну діяльність

15:00: Міністерство внутрішніх справ заявляє, що перший заступник голови Нацполіції Вадим Троян не організовував незаконне спостереження за журналістами, високопосадовцями та керівництвом Національної поліції (Нацполіції).

11:15: У Мінську прощаються з журналістом Павлом Шереметом (ФОТО, ВІДЕО)

10:30: Журналістів 17-го каналу визвали на допит

10:00: До розслідування вбивста Шеремета слідство долучило 50 осіб

9:30: Основна версія вбивства Павла Шеремета – профдіяльність

9:00: Вбивство Павла Шеремета організовувало не менше п’яти осіб

22 липня

17:40: Журналістів 17 каналу допитають у справі вбивства Павла Шеремета – Луценко

17:04: Убивця Павла Шеремета діяв у складі групи – Юрій Луценко

15:05: «Обозреватель» опублікував відео начебто закладення вибухівки під автомобіль Павла Шеремета

13:14: 22 липня Президент України Петро Порошенко прибув до «Українського дому» на церемонію прощання з убитим журналістом Павлом Шереметом. 

11:10:22 липня, з 11 години ранку, в приміщенні «Українського дому» в Києві проходить церемонія прощання з журналістом Павлом Шереметом.

9:00: Слідство у справі про вбивство Павла Шеремета схиляється до версії, що метою злочинців був саме він. Шансів вижити після вибуху у журналіста не було.

21 липня

17:30:Вбивство Павла Шеремета: «традиції» безкарності 

17:18: На видиозаписи гибели Павла Шеремета снят его убийца?

16:50: Комітет ВР з питань свободи слова просить очільників правоохоронних відомств проконтролювати розслідування вбивства Шеремета

16:30: Прощання  з Павлом Шереметом відбудеться в Києві 22 липня об 11:00 (ОНОВЛЕНО)

15:00: Колектив 17 каналу у публічному відеозверненні пояснює, яким чином їх знімальна група опинилася на місці загибелі Павла Шеремета раніше за інші ЗМІ. Та закликає не шукати серед журналістів 17-го «російських агентів».

13:44: Вбивство Павла Шеремета – версії, мотиви, можливі замовники

12:45: Якби кожен казав правду, журналістів не вбивали б

12:10: В п’ятницю, 22 липня, в Києві відбудеться церемонія прощання із вбитим журналістом Павлом Шереметом. Наступного дня його поховають в Мінську.

11:00: Міжнародна федерація журналістів (МФЖ) закликає швидко і ефективно розслідувати вбивство журналіста Павла Шеремета, який внаслідок вибуху автомобілю загинув 20 липня в Києві.

10:15: Головний редактор видання «Цензор.Нет» Юрій Бутусов вважає, що вже через три-чотири доби стане відомо, хто був замовником та виконавцем убивства журналіста Павла Шеремета.

09:10: Федеральне бюро розслідувань (ФБР) почало надавати допомогу українській владі в розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета.

09:00: Радник глави Служби безпеки України (СБУ) Юрій Тандит в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив, що слідство розглядає вже шість версій причин вбивства Павла Шеремета, який загинув внаслідок вибуху автомобіля вранці 20 липня в Києві.

20 липня

22:00: «UA:Перший» і «Громадське ТБ» відбувся спецефір, присвячений пам’яті Павла Шеремета

19:50: На Майдані вшанували пам’ять Павла Шеремета (фото, відео)

17:52: Дата похорону вбитого 20 липня українського журналіста Павла Шеремета поки що невідома, оскільки мають бути проведені всі експертизи.

17:00: Речник міжнародної організації «Репортери без кордонів» Кристоф Драєр закликав до швидкого, ґрунтовного та незалежного розслідування смерті журналіста Павла Шеремети.

16:44: 17 канал пояснив свою появу на місці убивства Павла Шеремета раніше решти журналістів випадковістю.

14:48: Президент Петро Порошенко отримав згоду від Федерального бюро розслідувань (ФБР) Сполучених Штатів Америки (США) підключитися до розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета.

13:56: Коли слів замало. Колеги та друзі про Павла Шеремета.

13:09: Павла Шеремета поховають на його батьківщині в Мінську. Про це повідомило видання «Белорусский партизан», посилаючись на матір Шеремета.

12:59: Радник глави Міністерства внутрішніх справ України Зорян Шкіряк зазначає, що попередньо слідство розглядає три можливі причини вбивства Павла Шеремета: професійна діяльність журналіста, неприязні стосунки та «російський слід». Про це написало «Інтерфакс-Україна».

12:34: Національна спілка журналістів України (НСЖУ) звернулася до влади та правоохоронних органів з вимогою забезпечити негайне і прозоре розслідування вбивства Павла Шеремета.

12:22: У рамках розслідування вбивства Павла Шеремета слідчі, серед інших, розглядають версію замаху на життя керівника «Української правди» Олени Притули, у машині якої він знаходився під час вибуху. Про це написала «Українська правда», посилаючись на ефір «112 Україна».

11:43: Представник ОБСЄ з питань свободи слова Дуня Міятович закликає покарати винних у вбивстві Павла Шеремета.

11:32: Незалежна медіа-профспілка України (НМПУ) відреагувала на загибель Павла Шеремета. «Журналісти мають об’єднатися для відстоювання свого права на професію та безпеку», - йдеться в заяві НМПУ.

11:11: Вбивство Павла Шеремета кваліфіковано прокуратурою Києва за статтею «умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб». Про це написала «Українська правда» з посиланням на прокурора міста Києва Романа Говду.

10:39: «Українська правда» зробила добірку світових ЗМІ, які пишуть про вбитого українського журналіста Павла Шеремета.

10:52: Павло Шеремет загинув у результаті, ймовірно, безоболочного саморобного вибухового приладу потужністю від 400 до 600 грам в тротиловому еквіваленті. Про це на своїй Фейсбук-сторінці написав радник голови Міністерства внтурішніх справ (МВС) Зорян Шкіряк.

10:32: Заступник Генерального прокурора України, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький назвав загибель Павла Шеремета замахом на свободу слова в Україні.

10:14: В мережі з'явилося відео з місця загибелі Павла Шеремета.

10:01: Президент України Петро Порошенко доручив правоохоронним органам оперативно розслідувати обставини загибелі Павла Шеремета.

09:55: Прем’єр –міністр України Володимир Гройсман вимагає від правоохоронних органів забезпечити швидке і ефективне розслідування смерті Павла Шеремета.

09:30: В авто могла бути закладена вибухівка. Про це повідомив народний депутат Антон Геращенко в ефірі телеканалу «112 Україна». Цю інформацію з місця аварії підтвердив і директор департаменту з комунікацій МВС Артем Шевченко.

09:20: На місце події прибула голова Нацполіції Хатія Деканоїдзе. Вона заявила, що версій поки немає. «Але ми працюємо, щоб з'ясувати, що сталося», - сказала вона.

07:45: На розі вулиці Богдана Хмельницького та Івана Франка навпроти ресторану McDonald's вибухнула машина, коли в ній їхав пан Шеремет. Про це повідомила «Українська правда». Машина належала керівнику «Української правди» Олені Притулі, але її в машині не було.

На місце прибула поліція. Також на місце подій прибув директор департаменту з комунікацій МВС Артем Шевченко.

Нагадаємо, Павло Шеремет народився 28 листопада 1971 року в Мінську. Після закінчення середньої школи вступив на історичний факультет Білоруського державного університету. Закінчивши три курси, пішов із цього вузу і вступив на факультет міжнародних економічних відносин Білоруського економічного університету.

У 1996 році працював головним редактором «Білоруської ділової газети». У тому ж році був призначений завідувачем білоруським бюро Громадського російського телебачення (ГРТ).

Зарекомендував себе як противник режиму президента Білорусі Олександра Лукашенка.

У 1998 році Шеремет почав працювати спеціальним кореспондентом програм «Новини» та «Час» дирекції інформаційних програм ОРТ, а в січні 1999 року обійняв посаду шеф-редактора російської і зарубіжної кореспондентської мережі дирекції інформаційних програм ОРТ. У 2008 році покинув телеканал.

У 2012 році створив інтернет-видання «Історична правда».

З вересня 2013 по 2014 рік працював ведучим програми «Прав? Так!» на Громадському телебаченні Росії. Після цього почав співпрацю з виданням «Українська правда», в подальшому став його виконавчим директором.

Павло Шеремет протягом останніх п'яти років жив у Києві.

У червні 2015 року запустив авторський проект «Діалоги» на каналі «24». З вересня 2015 року – ведучий на «Радио Вести», де він вів щоденну програму «Утро Павла Шеремета» по буднях з 8:00 до 11:00.

На фото - Павло Шеремет, radio.vesti-ukr.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11762
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду