Тіна Кароль залишиться тренером шоу «Голос. Діти» і в другому сезоні

Тіна Кароль залишиться тренером шоу «Голос. Діти» і в другому сезоні

14 Жовтня 2014
8918
14 Жовтня 2014
13:36

Тіна Кароль залишиться тренером шоу «Голос. Діти» і в другому сезоні

8918
Тіна Кароль залишиться тренером шоу «Голос. Діти» і в другому сезоні
Тіна Кароль залишиться тренером шоу «Голос. Діти» і в другому сезоні

Співачка Тіна Кароль залишиться зірковим наставником другого сезону вокального проекту «Голос. Діти» на каналі «1+1». Про це було оголошено в ранковому ефірі «Сніданку з 1+1» 14 жовтня.

 

У новому сезоні тренер планує застосувати особливий підхід до вибору репертуару для вокалістів своєї команди: «Цього сезону ми з дітками будемо оname="_GoBack">бирати теми для кожної програми, а також не забудемо про дитячі пісні. Дуже важливо, щоб репертуар підходив маленьким артистам. Хочеться допомогти кожному знайти свою індивідуальність, свій стиль. Я мрію знайти учасників не просто з сильним голосом, але і тих, які вже бачать творчість сенсом свого життя».

 

Ім'я другого тренера з трьох буде оголошено у студії «Сніданку з 1+1» уже наприкінці цього тижня.

 

У першому сезоні шоу «Голос. Діти» тренерами разом з Тіною Кароль були Олег Скрипка і Світлана Лобода.

 

Нагадаємо, що шоу «Голос. Діти» - це адаптація голландського формату The Voice Kids компанії Talpa. За правилами проекту, з маленькими учасниками працюють три зіркові наставники. Тренери формують свої команди під час сліпих прослухувань: вони сидять спиною до сцени та обирають учасників, орієнтуючись лише на вокальні дані.

 

Нещодавно проект «Голос. Діти» завершив етап попередніх картингів другого сезону. Ведучими другого сезону стали Юрій Горбунов і Катерина Осадча.

 

Перший сезон шоу «Голос. Діти» виходив на «1+1» з листопада 2012-го по січень 2013 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8918
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду