22 липня о 19.45 на телеканалі ZIK вийде черговий випуск ток-шоу «Приціл»

22 Липня 2014
13446
22 Липня 2014
09:45

22 липня о 19.45 на телеканалі ZIK вийде черговий випуск ток-шоу «Приціл»

13446
22 липня о 19.45 на телеканалі ZIK вийде черговий випуск ток-шоу «Приціл»

22 липня (вівторок) о 19.45 в ефірі телеканалу ZIK дивіться черговий випуск суспільно-політичного ток-шоу «Приціл» з Ганною Гопко.

 

Як ​зробити українську економіку сучасною​? Що потрібно робити вже зараз, щоб розпочати процес модернізації економічної моделі, яка існує у нашій країні? Що та хто заважає цій реформі?

 

Дискутуватимуть на ці та інші питання керівник проектів Ліги фінансового розвитку, екс-головний редактор журналу «Експерт», економіст Андрій Блінов, редактор відділу економіки газети «День» Алла Дубровик, економіст, один із розробників податкової реформи Ілля Несходовський та економіст, експерт фонду «Відкритий діалог» Віктор Мазярчук.

 

Як і в попередніх випусках, і цього разу до обговорення у студії «Прицілу» долучаться студенти київських вишів.

 

Нагадаємо, «Приціл» - онлайн-проект, який виробляє команда «Детектор медіа» за технічного партнерства компанії betv та за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Прем'єрний випуск «Прицілу» відбувся 19 жовтня 2013 року. Записи попередніх випусків нашого проекту дивіться у рубриці «Приціл» на «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13446
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду