На «Інтері» стартує новий проект Євгенія Кисельова – «Діалоги»

На «Інтері» стартує новий проект Євгенія Кисельова – «Діалоги»

5 Липня 2014
8652
5 Липня 2014
17:20

На «Інтері» стартує новий проект Євгенія Кисельова – «Діалоги»

8652
На «Інтері» стартує новий проект Євгенія Кисельова – «Діалоги»
На «Інтері» стартує новий проект Євгенія Кисельова – «Діалоги»

6 червня в ефірі «Інтера» стартує авторський телепроект Євгенія Кисельова «Діалоги». Цю інформацію сайту «Дуся» підтвердив заступник директора з розвитку новинного продакшена компанії «Національні інформаційні системи» (НІС) Ігор Шувалов.

 

Прем'єрний випуск щотижневої програми вийде о 21:45, після випуску підсумкового випуску новин «Подробиці тижня». Хронометраж - близько півгодини. Виходитиме програма в записі.

 

Як розповів пан Шувалов, формат проекту нагадує популярне американське шоу Nightline, що виходить на телеканалі ABC з 1980-х років. Під час програми  телеведучий спілкується з цікавим і впливовим співрозмовником у форматі інтерв'ю. При цьому сам інтерв'юер говорить зі співрозмовникам на рівних.

 

Окремої студії проект «Діалоги» не має, Євген Кисельов спілкуватиметься з гостями програми у форматі телемосту.

 

Як розповів у коментаоі «Дусі» Євген Кисельов, головну ставку він робить на співрозмовників. «Сенс програми в тому, щоб знаходити по-справжньому цікавого співрозмовника. Це можуть бути політики першої величини, громадські діячі, діячі культури, науки, мистецтва - як українські, так і іноземні, - розповів автор програми. - Тут, як кажуть, важливий масштаб особистості. І, оскільки це суто авторська программа, на запитання «А чому ви запрошуєте саме цю людину?» я можу відповісти тільки так: «Тому що вона мені цікава». І я постараюся при допомозі питань, які ставитиму, розповісти про неї і намалювати її портрет».

 

Хто саме став першим його співрозмовником у «Діалогах», Євген Кисельов не уточнив.

 

Нагадаємо, що Євген Кисельов з вересня 2009 до кінця 2012 року вів на каналі «Інтер» суспільно-політичне ток-шоу «Велика політика» - до відмови телеканалу від підготовки і випуску цієї програми. У лютому 2013 року пана Кисельова було призначено директором «Національних інформаційних систем» (НІС), у червні 2013-го він став ведучим інформаційно-аналітичного тижневика «Подробности недели». У жовтні 2013 року Євген Кисльов звільнився з «Інтера» і став штатним радником Бориса Краснянського - керуючого директора компанії Дмитра Фірташа Group DF. Як відомо, пан Фірташ разом із Сергієм Льовочкіним є співвласниками групи «Інтер», до якої входить канал.

 

16 травня на «Інтері» стартувало нове щотижневе політичне ток-шоу «Чорне дзеркало», ведучими якого виступили Євген Кисельов та Ольга Червакова.   У кінці травня команда програми оголосила перерву на літо. У вересні, як розповіла в ефірі ток-шоу Ольга Червакова, журналісти планують проаналізувати сто днів діяльності нової влади України.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - http://lenta-ua.net

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8652
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду