Російський канал «Россия 1» вкрав відео Анастасії Станко і написав свій закадровий текст

19 Червня 2014
10386
19 Червня 2014
09:33

Російський канал «Россия 1» вкрав відео Анастасії Станко і написав свій закадровий текст

10386
Російський канал «Россия 1» вкрав відео Анастасії Станко і написав свій закадровий текст

Російський канал «Россия 1» вкрав відео журналістки «Громадське ТБ» Анастасії Станко і написав свій закадровий текст. Про це повідомила Анастасія Станко у Twitter 18 червня.

 

За словами журналістки, російський канал «побудував свою творчість» на її відео.

 

Зокрема, Анастасія Станко в сюжеті розповідала про вояків батальйону «Айдар», а російський канал безпідставно звинуватив їх у розстрілі мирних жителів, назвавши свій сюжет «Разгром Счастья: батальон Айдар расстрелял десятки мирных жителей».

 

Нагадаємо, 4 і 15 травня Київський апеляційний адміністративний суд залишив у силі ухвали Окружного адміністративного суду міста Києва, що були оскаржені російськими каналами, щодо тимчасової заборони ретрансляції на території України чотирьох російських каналів «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР-Планета», «Россия-24», «НТВ-Мир».

 

Як писала «Детектор медіа», Нацрада 17 червня заявила про порушення українського законодавства російськими телеканалами ТВЦ, Russia Today, LifeNews і РЕН ТВ

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10386
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду