Данилевич і Даугулє вестимуть телемарафон на «Інтері» до Дня Перемоги

Данилевич і Даугулє вестимуть телемарафон на «Інтері» до Дня Перемоги

29 Квітня 2014
11637
29 Квітня 2014
09:41

Данилевич і Даугулє вестимуть телемарафон на «Інтері» до Дня Перемоги

11637
Данилевич і Даугулє вестимуть телемарафон на «Інтері» до Дня Перемоги
Данилевич і Даугулє вестимуть телемарафон на «Інтері» до Дня Перемоги

9 травня на «Інтері» - телемарафон «Наша Перемога» й спецвипуски «Стосується кожного» та «Жди мене». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

5-тигодинний телемарафон «Наша Перемога» стартує о 7:00. До уваги глядачів - «зворушливі історії ветеранів, які пішли воювати на фронт ще дітьми» й прямі включення з місць святкування Дня Перемоги в Києві та інших містах Україна.

 

Ведучі марафону - Анастасія Даугулє та Андрій Данилевич.

 

О 15:00 в ефірі - «Інтера» спецвипуск «Жди мене. Зустрічі Перемоги», присвячений історіям близьких людей з Італії, США, Білорусі, Болгарії та інших країн, яких розлучила війна.

 

О 18:05 розпочнеться спецвипуск ток-шоу «Стосується кожного». Тема - «Уроки пам'яті». Вестиме його Андрій Данилевич.

 

Як писала «Детектор медіа», «Інтер» підготував концерт до Дня перемоги під назвою «Перемога. Одна на всіх», який також покаже 9 травня о 20:30. Ведучими будуть колишні ведучі «Подробностей» на «Інтері»Анастасія Даугулє таРоман Кадємін і подружжя російських акторів Катерина Клімова та Ігор Петренко.

 

Нагадаємо, робота Данилевича, Даугулє й Кадєміна в новинах «Інтера» під час Євромайдану викликала численні зауваження щодо порушення ними журналістських стандартів.

 

«Детектор медіа»

Фото надане прес-службою телеканалу «Інтер»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11637
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
3643 дн. тому
Пане Олексію, погоджусь з вами, якщо ви скажете, що сьогодні носити георгеївську стрічку - це прояв сепаратизму. Але чи варто у зв'язку з поточною політичною ситуацією відмовитись від неї і в День перемоги?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3643 дн. тому
Не здивуюся, якщо ведучі незважаючи ні на що вестимуть ефір з георгіївськими стрічками і ця атрибутика буде в студії і на логотипі каналу.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду