Даугулє та Кадємін вестимуть на «Інтері» концерт до Дня Перемоги

Даугулє та Кадємін вестимуть на «Інтері» концерт до Дня Перемоги

28 Квітня 2014
10843
28 Квітня 2014
17:23

Даугулє та Кадємін вестимуть на «Інтері» концерт до Дня Перемоги

10843
Даугулє та Кадємін вестимуть на «Інтері» концерт до Дня Перемоги
Даугулє та Кадємін вестимуть на «Інтері» концерт до Дня Перемоги

Телеканал «Інтер» підготував концерт до Дня перемоги під назвою «Перемога. Одна на всіх», який покаже 9 травня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ведучими концерту стали колишні ведучі «Подробностей» на «Інтері» Анастасія Даугулє та Роман Кадємін і подружжя російських акторів Катерина Клімова та Ігор Петренко.

 

За інформацією джерел «Детектор медіа», також «Інтер» готує до Дня Перемоги телемарафон, який вестимуть Анастасія Даугулє та колишній ведучий «Подробностей недели» Андрій Данилевич. Робота в новинах «Інтера» ведучих Данилевича, Даугулє та Кадєміна під час Євромайдану викликала численні зауваження щодо порушення ними журналістських стандартів.

 

Зйомки концерту «Перемога. Одна на всіх» відбулися на кіностудії ім. Довженка. Творча група «Інтера» використала складні декорації та динамічне освітлення для відтворення образів міст, пам'ятників і облич, створивши камерну атмосферу концерту, повідомляє прес-служба.

 

У концерті «Перемога. Одна на всіх» взяли участь Злата Огнєвіч, Потап і Настя, Тіна Кароль, Макс Барскіх, Олександр Пономарьов, Наталія Могилевська, Таїсія Повалій, Настя Приходько, Олена Вінницька, Ольга Полякова, Міла Нітіч, Альоша, Світлана Тарабарова, Ярослава, Дмитро Каднай, гурти «Город 312», «ДіоФільми», «Реал О», «Авіатор», «Пара нормальних», Ансамбль пісні й танцю Збройних сил України. Вони представили власні версії відомих воєнних пісень.

 

Хореографом-постановником виступила Олена Коляденко.

 

«Нашим концертом ми хочемо висловити почуття безмежної вдячності до тих, хто воював, жертвував життям заради мирного майбутнього, показати, що ми завжди пам'ятаємо про їхній подвиг», - сказала керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна.

 

«Цей концерт ми робили не для себе. Він для ветеранів. Для мене було важливо, щоб результат праці великого колективу «Інтеру» сподобався тим, завдяки кому ми зараз живемо в цій країні. Коли я почув, що один з ветеранів у першому ряді із захватом сказав іншому: «Грандіозний концерт!», зрозумів, що наш подарунок вдався», - додав голова правління телеканалу «Інтер» Єгор Бенкендорф.

 

Концерт вийде в ефір 9 травня о 20:30.

 

Нагадаємо, що телеканал «1+1» 26 квітня запустив серію роликів до Дня Перемоги «Спасибо за мир! Героям слава!».

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10843
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду