Томенко просить генпрокурора взяти під контроль справу закатованого Василя Сергієнка

7 Квітня 2014
12718
7 Квітня 2014
12:49

Томенко просить генпрокурора взяти під контроль справу закатованого Василя Сергієнка

12718
Томенко просить генпрокурора взяти під контроль справу закатованого Василя Сергієнка

Голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко звернувся до генерального прокурора з проханням взяти під контроль розслідування обставин загибелі журналіста і громадського діяча Василя Сергієнка, тіло якого знайшли в лісі в Корсунь-Шевченківському районі Черкаської області зі слідами тортур. Про це йдеться на сайті народного депутата.

 

На думку Миколи Томенка, в даному випадку йдеться про виразно політичне вбивство, адже загальновідомо, що цей журналіст у попередній період своїми публікаціями, дослідженнями та діяльністю активно боровся проти політичного режиму Януковича-Тулуба на Черкащині.

 

«А тому це є додатковим фактором для того, щоб розслідування цього вбивства відбувалося оперативно і під контролем Генпрокуратури», - вважає голова Комітету.

 

Нагадаємо, 5 квітня тіло зниклого напередодні активіста та журналіста Василя Сергієнка знайшли закатованим у лісі в Корсунь-Шевченківському районі Черкаської області.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12718
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду