ZIK розпочинає співпрацю з Deutsche Welle

ZIK розпочинає співпрацю з Deutsche Welle

1 Березня 2014
11740
1 Березня 2014
20:27

ZIK розпочинає співпрацю з Deutsche Welle

11740
ZIK розпочинає співпрацю з Deutsche Welle
ZIK розпочинає співпрацю з Deutsche Welle

У березні західноукраїнський телеканал ZIK розпочинає співпрацю із авторитетною німецькою медіакомпанією Deutsche Welle, повідомляє прес-служба медіахолдингу.

 

Щовихідних - у суботу та неділю - в ефірі телеканалу виходитимуть програми програми «Геофактор» і «Європа актуальна».

 

«Геофактор» -  соціально-інформативний журнал-тижневик про життя в Європі. Кожен випуск програми присвячений конкретній темі чи проблемі, спільній для європейців, та аналізує шляхи  їх вирішення на прикладах різних країні ЄС.

 

Перший випуск журналу «Геофактор» в ефірі ZIKу  вийде цієї суботи, 1 березня, о 21:30.

 

У свою чергу «Європа актуальна» -  півгодинний огляд європейських новин за тиждень. Політика, економіка, культура, соціальні проблеми демонструються через призму євроінтеграційних процесів. «Європа актуальна» виходитиме щонеділі о 22:10.

 

«Керівництво медіа-холдингу ZIK переконане, що нові програми в ефірі телеканалу знайдуть свого глядача, адже українці на повний голос заявили про своє бажання жити в європейському суспільстві.  Відтак мають знати, як і чим живе Європа насправді», - зазначає прес-служба ZIK.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11740
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду