Віталій Портников повернувся до України

Віталій Портников повернувся до України

24 Лютого 2014
13237
24 Лютого 2014
10:43

Віталій Портников повернувся до України

13237
Віталій Портников повернувся до України
Віталій Портников повернувся до України

23 лютого журналіст і телеведучий Віталій Портников,  який  21 січня залишив Україну через  побоювання репресій, повернувся. Він перебував у Варшаві (Польща). Цю інформацію він підтвердив «Детектор медіа» особисто.

 

«Дорогі польські друзі, поляки і українці! Я щиро дякую всім вам за підтримку, яку ви мені надали в ці непрості дні. Але ще більше я вдячний за ту участь, яку всі ви приймаєте в долі України. Я був щиро радий побачити у Варшаві людей, які пам'ятають про свою батьківщину і роблять все, від них залежне, щоб допомогти співвітчизникам. Я був радий переконатися в тому, скільки друзів у України серед польських політиків, громадських діячів і звичайних людей, які бажали нам миру і добра. І я захоплений професійною роботою колег - колективів TVN 24 і TVP info, Польського радіо, які зробили українські події близькими кожному поляку. Особливе слово про тих, для кого події в Україні - свої, друзям з української та російської служб Польського радіо і, звичайно ж, телеканалу "Белсат" і Studio Wschod на TVP info. Як звичайно у Варшаві, кожен візит до редакцій видань Gazeta Wyborcza чи Polityka, кожна зустріч з колегами з Newsweek Polska і Press була для мене уроками професійного зростання. Ну й особливі слова - друзям з ПАУЦІ, які живуть Україною)», - написав пан Портников на своїй сторінці у Facebook.

 

Нагадаємо,  21 січня Віталій Портников залишив Україну. За його словами, зі своїх російських джерел він отримав інформацію про те, що його планують зробити «новим Георгієм Гонгадзе».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13237
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду