Сайт Партії регіонів опублікував торішнє новорічне привітання Миколи Азарова

2 Січня 2014
8970
2 Січня 2014
15:46

Сайт Партії регіонів опублікував торішнє новорічне привітання Миколи Азарова

8970
На урядовому порталі опубліковано більш свіжий текст привітання
Сайт Партії регіонів опублікував торішнє новорічне привітання Миколи Азарова
Офіційний сайт Партії регіонів 1 січня цього року опублікував текст привітання прем'єр-міністра України Миколи Азарова з Новим роком, з яким він виступив ще в кінці 2012 року. Про це пише сайт «Главком».

 

Зокрема, в повідомленні підкреслюється успішне проведення чемпіонату Європи з футболу, який відбувся в Україні та Польщі, як відомо, в 2012 році, а також  «історичний крок до асоціації з ЄС».

 

«Ми провели європейський чемпіонат з футболу, який став справжнім святом для вболівальників. Українці довели собі та всьому світові, що на шляху до високої мети для нас немає непереборних перешкод ... Ми відкрили для українських виробників зовнішні ринки , уклавши угоди про зону вільної торгівлі з різними країнами . Зробили історичний крок до асоціації з Європейським Союзом», -  йдеться в повідомленні.

 

 

Разом з тим, в повідомленні, опублікованому на урядовому порталі Кабінету Міністрів України Микола Азаров міркує про складнощі, які Україна подолала в 2013-му році, а також про причину зупинення євроінтеграції. «Наприкінці року нам довелося прийняти важке, але необхідне рішення: призупинити підписання Угоди про зону вільної торгівлі з Євросоюзом, щоб дати нашій економіці час відновитися і зміцнитися. Курс європейської інтеграції ми безумовно продовжимо, але з більш сильних позицій, захищаючи національні інтереси», - зазначається у вітальному повідомленні.

 

2 січня текст вітання Миколи Азарова на сайті Партії регіонів змінили на новий.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8970
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду