В ефірі Луганської ОДТРК виступ губернатора вийшов із титром «Увага: дезінформація» (ОНОВЛЕНО)

3 Грудня 2013
11428
3 Грудня 2013
10:35

В ефірі Луганської ОДТРК виступ губернатора вийшов із титром «Увага: дезінформація» (ОНОВЛЕНО)

11428
В ефірі Луганської ОДТРК виступ губернатора вийшов із титром «Увага: дезінформація» (ОНОВЛЕНО)

В ефірі Луганського державного телеканалу ЛОТ синхрон губернатора Володимира Пристюка вийшов в ефір із титром «Увага: дезінформація», який супроводжував неточні, на думку журналістів, висловлювання глави облдержадміністарції.

 

Таким чином журналісти каналу акцентували що ефірі звучить  інформація, що не відповідає дійсності. Зокрема, розповідаючи про те, як проходять євромайдани у Луганську, пан Пристюк сказав, що на мітинг прихильників євроінтеграції прийшло  «72 особи».

 

Генеральний директор ЛОДТРК, депутат облради від Партії регіонів Родіон Мірошник заявив, що таке тлумачення титру не відповідає дійсності. З його слів, титр «Увага: дезінформація!» на відео за участі Володимира Пристюка фактично був цитатою його заяви і «в жодному разі не давав оцінки сказаному губернатором». На думку пана Мірошника, ті, хто послухав, що сказав губернатор Луганщини, це прекрасно зрозуміли.

 

 

 

Титр «Увага: дезінформація» подавався на окремих словах Володимира Пристюка:

 

«Я еще раз повторяю, что есть уже понимание того что, если в течение двух-трех дней не соберут максимальное количество людей и не организуют там шабаш, ничего не получится. Поэтому предпринимаются любые способы, но мы это уже проходили. Ведь посмотрите, как интересно работают средства массовой информации! Вот я вам публично говорю, что в этом мероприятии, что принимали участие в городе Луганске, возле памятника Шевченко участвовали 72 человека. Вот наши сотрудники специально вышли и посчитали количество людей. Мы никого не трогали! Мы никого не провоцировали! Милиция стояла в стороне. Пожалуйста! Есть мнение. Есть выступление, есть высказывание. Для этого, скажем так, и есть наше движение за демократическое развитие общества. Пожалуйста! Кто трогал кого-то? Нет! Показывают большую рамку. Показывают, что чуть ли не тысячи людей, чуть ли не весь Луганск вышли на улицу. И все идут и все заявляют соответствующие требования по поводу отставки. Но этого же нет! И то же самое, когда звоню по разным территориям востока, та же самая картина. Звоню в Донецк, звоню в Днепропетровск, в Запорожье, в Харьков, та же самая картина! Это для чего? Это чтобы показать! И мы же знаем, кто организовывал эту историю предыдущей, так называемой предыдущей «оранжевой революции». Мы же знаем, как все это манипулировалось!  И мы же знаем, что сейчас будет попытка привести деньги на территорию, чтобы увеличить количество людей желающих просто походить за деньги. А что будет с ними, за это никто не отвечает!»

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11428
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду