«Дуся»: Костянтин Меладзе співпрацюватиме з «Інтером»

«Дуся»: Костянтин Меладзе співпрацюватиме з «Інтером»

27 Жовтня 2013
21744
27 Жовтня 2013
17:09

«Дуся»: Костянтин Меладзе співпрацюватиме з «Інтером»

21744
В якості музичного продюсера вокального шоу «Одна сім'я»
«Дуся»: Костянтин Меладзе співпрацюватиме з «Інтером»
«Дуся»: Костянтин Меладзе співпрацюватиме з «Інтером»

Композитор Костянтин Меладзе буде продюсером вокального шоу телеканалу «Інтер» «Одна сім'я». Про це з посиланням на власні джерела повідомляє сайт «Дуся».

 

Проект знімається за канадським форматом Family Harmony, а його адаптацією займається команда продюсера Ірини Іонової, що готувала «Голос країни» для «1+1».

 

Учасниками проекту є 18 співочих сімей. Щонеділі вони змагатимуться за премію у розмірі 300 тисяч гривень. За правилами шоу, в рамках випуску виступатимуть по три учасники, один з яких потрапить до півфіналу. Учасники, що набрали найменшу кількість балів від журі та голосів від глядачів у студії, залишають проект.

 

У перших шести програмах глядачі «Інтера» разом з членами журі - Наташею Корольовою, її мамою Людмилою Поривай, а також Олегом Газмановим і його сином Родіоном - знайомитимуться з усіма учасниками. Однак перша ж поява в проекті для колективу може бути й останньою.
 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21744
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду