«Інтер» покаже серіал Star Media  за біографією Барбакару «Я - шулер»

«Інтер» покаже серіал Star Media за біографією Барбакару «Я - шулер»

18 Вересня 2013
14858
18 Вересня 2013
10:52

«Інтер» покаже серіал Star Media за біографією Барбакару «Я - шулер»

14858
«Інтер» покаже серіал Star Media  за біографією Барбакару «Я - шулер»
«Інтер» покаже серіал Star Media  за біографією Барбакару «Я - шулер»

Телеканал «Інтер» з 23 вресня починає показ 10-серійну кримінальну драму «Шулер» за мотивами біографії Анатолія Барбакару «Я -шулер» та інших його книжок. Серіал зняла компанія Star Media . Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Серіал транслюватиметься з понеділка по четвер о 21.30. При цьому у понеділок та вівторок в ефір вийде по три серії, а у середу та четвер - по дві.

 

У головних ролях - Олексій Горбунов, Антон Феоктистов, Ольга Лерман.

 

Дія фільму відбувається у 1980 році. 27-річний Костя Волошин не планує брати участь у побудові соціалізму й навпаки мріє втекти за кордон. Посада наукового співробітника - лише прикриття для шулерською діяльності.

 

Рятуючись від розправи  картяра Гоги, якому він заборгував велику суму, він їде до рідної Одеси. Його мета - якнайшвидше «заробити» пристойну суму, достатню для виїзду з країни. Кращий друг і покровитель Балабан стає ворогом номер один, коли Костик дізнається, що саме він стояв за наклепом, що призвів до загибелі  його батька. А тепер Балабан має намір вижити Костика з міста, бо не збирається ділити з ним кохану жінку - Майю, у якої з Костиком розвивається бурхливий роман.

 

З осені 2011 року Анатолій Барбакару вів на каналі ICTV реаліті-шоу «Джентльмени на дачі».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14858
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду