Канал «Футбол»: трансляція жеребкування Кубку України

2 Вересня 2013
12513

Канал «Футбол»: трансляція жеребкування Кубку України

12513
ПРЕС-РЕЛІЗ
Канал «Футбол»: трансляція жеребкування Кубку України

У середу 4 вересня об 11:00 на телеканалі «Футбол» - пряма трансляція жеребкування 1/16 Кубку України з футболу.

 

Коментатори трансляції - Віктор Вацко та Сергій Панасюк.

 

У жеребкуванні 1/16 Кубку, яка пройде у Будинку Футболу, візьмуть участь 32 команди: 16 клубів Прем'єр-ліги, а також переможці попередніх відбіркових раундів із Першої та Другої ліг. Визначення суперників буде проводитись всліпу. Таким чином, вже на цій стадії можуть сформуватись пари із грандів українського футболу.

 

Одразу по закінченні жеребкування в ефірі каналу «Футбол» спеціальний випуск програми «Футбол LIVE». Ведучий Андрій Малиновський разом із експертами Йожефом Сабо та Сергієм Морозовим підведуть підсумки, а також обговорять перспективи команд.

 

Нагадаємо, що телеканали «Футбол» є офіційними трансляторами української Прем'єр-ліги та Кубку України.

 

«Футбол» - перший в Україні тематичний канал для широкої аудиторії вболівальників, що зібрав все найкраще зі світу футболу. За підсумками 2012 року «Футбол» посідає 12-е місце у ТОП-телеканалів, що здійснюють мовлення в Україні (аудиторія - чоловіки 18+, 50 тис. +, кабель).


В ефірі з листопада 2008 року. Входить до медіа-холдингу «Медіа Група Україна». Директор каналу Олександр Денисов. Канал доступний  у пакетах понад 500 кабельних операторів (технічне покриття телеканалу в кабельних мережах згідно панелі Gfk Ukraine - 87%), а також на платформі супутникового телебачення Viasat. За даними GFK Ukraine середня частка каналу «Футбол» по цільовій аудиторії (чоловіки, 18+, 50 тис.+, кабель) за підсумками 2012 року склала 2,31%.


Детальніше: http://footballua.tv

 

Прес-служба телеканалу «Футбол»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба телеканалу «Футбол»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12513
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду