У проекті  «Світ на смак» Оселедчик виступає продюсером, режисером і ведучим

У проекті «Світ на смак» Оселедчик виступає продюсером, режисером і ведучим

31 Серпня 2013
17282
31 Серпня 2013
16:47

У проекті «Світ на смак» Оселедчик виступає продюсером, режисером і ведучим

17282
Ідея зняти документальний проект виникла у 2005-му
У проекті  «Світ на смак» Оселедчик виступає продюсером, режисером і ведучим
У проекті  «Світ на смак» Оселедчик виступає продюсером, режисером і ведучим

У документальному  кулінарно-подорожньрму проекті  «Світ на смак» Володимир Оселедчик виступає продюсером, режисером і ведучим. Про це він розповів в інтерв`ю «Україні молодій».

 

Нагадаємо, програма за участі відомого телепродюсера стартує в ефірі каналу «Україна» 8 вересня.

 

За словами пана Оселедчика, про смак у проекті йтиметься не лише в гастрономічному сенсі:  «Це абсолютно документальна програма, хоч вона і кулінарна. І мене в ній цікавлять не тільки винятково рецепти, а й, зокрема, сприйняття, образ країни, і люди, з якими я стикаюся, для мене аж ніяк не менш цікаві, ніж рецепти страв, про які ми говоримо».

 

Також він додав: «"Пробуватимемо" і нетрадиційні місця міст чи країн, які не показують автобусним туристам, об'єкти, про які знають тільки місцеві. Спробуємо навчити людей трохи мандрувати, обираючи, куди їхати, а не їхати туди, куди привезуть».

 

Як розповів Володимир Оселедчик, до першого сезону його продакшн готує 16 програм. Кожна присвячена одній країні або ж одному регіону.

 

Знімальна група проекту складається з восьми осіб. «На зйомку кожної країни і кожного регіону відводимо 4-5 днів, намагаємося щоденно знімати по три об'єкти», - сказав автор програми.

 

Як розповів Володимир Оселедчик, ідея створення кулінарно-подорожньої програми виникла в нього у 2005-му році: «Тоді ми зробили "пілот", про нього мало хто знав. Втім, про нього знала Ольга Захарова, нині директор зі стратегічного маркетингу "Медіа Груп Україна", яка свого часу робила для того "пілоту" графіку. Ольга і запропонувала ідею "струснути" і спробувати реалізувати її для телеканалу "Україна"».


 

 «Детектор медіа»

Фото - http://svitnasmak.kanalukraina.tv

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17282
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду