5 канал зняв пілот релігійної програми

5 канал зняв пілот релігійної програми

27 Серпня 2013
25112
27 Серпня 2013
19:54

5 канал зняв пілот релігійної програми

25112
5 канал зняв пілот релігійної програми
5 канал зняв пілот релігійної програми

5 канал готує до запуску релігійну програму за власною ідеєю. Про це в чаті «Детектор медіа» повідомив шеф-редактор каналу Володимир Мжельський.

 

«Ми хочемо дати можливість людям різих вір та конфесій зібратися докупи і подумати. Подумати вголос», - описав формат пан Мжельський.

 

З його слів, пілот уже зняли. «Цікаво. Побачили, що так і що нетак. Тому зараз активно готуємося до наступних кроків передзапуску», - додав шеф-редактор.

 

Раніше 5 канал повідомляв про підготовку до нового сезону релігійно-дискусійного клубу «Сім». Його ведучий наразі не розголошується, зазначається лише, що журналіст асоціюється з 5-м каналом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25112
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду