На QTV стартують покази 3D-мультсеріалу

На QTV стартують покази 3D-мультсеріалу

18 Серпня 2013
19505
18 Серпня 2013
16:08

На QTV стартують покази 3D-мультсеріалу

19505
Вперше в Україні
На QTV стартують покази 3D-мультсеріалу
На QTV стартують покази 3D-мультсеріалу

19 серпня QTV розпочинає показ 3D-мультсеріалу «Панда Кунг-Фу». Про це повідомляє прес-служба каналу. За цією інформацією каналу, цей 3D-мультсеріал буде транслюватися на українському телебаченні вперше.

 

«Панда Кунг-Фу» продовжує сюжети однойменного повнометражного фільму, що вийшов на світові екрани 2008-го року.

 

В Україні будуть показані два сезони мультсеріалу, причому старт показу другого сезону заплановано на 26 серпня. Обидві частини будуть транслюватися на телеканалі QTV за контрактом з американською кінокомпанією DreamWorks.

 

Нагадаємо, в 2008 році фільм «Панда Кунг-Фу» зібрав у світовому прокаті 631 мільйони доларів, був номінований на «Оскар», завоював 11 нагород Annie Awards.

 

QTV розпочав мовлення 1 вересня 2008 року. Нині позиціонує себе як анімаційний телеканал для сімейного перегляду.

 

«Детектор медіа»

Ілюстрація - http://www.kinopoisk.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19505
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Art
3896 дн. тому
3Д ? насколько мне известно у канала нет технической возможности показывать этот формат...ну если это очередная замнуха как 3Д ШАМПУНЬ, 3Д ГЕЛЬ ДЛЯ ДУША ИЛИ 3Д АВТОМОЙКА...то это уже не прокатит...3Д это 3Д..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду