На Новому буде кулінарне шоу з Дмитром Назаровим

На Новому буде кулінарне шоу з Дмитром Назаровим

13 Серпня 2013
22087
13 Серпня 2013
10:25

На Новому буде кулінарне шоу з Дмитром Назаровим

22087
На Новому буде кулінарне шоу з Дмитром Назаровим
На Новому буде кулінарне шоу з Дмитром Назаровим

2 вересня на Новому каналі стартує нове кулінарне шоу «Голодні ігри». Про це йдеться на сайті каналу.

 

Вестиме проект шеф-кухар зі серіалу «Кухня» Дмитро  Назаров.

 

«Щотижня у кулінарну битву вступають чотири учасники: два хлопця і дві дівчини. Вони вважають, що вміють готувати і готові на все заради головного призу - стажування у Римській школі кухарів. Та є одна перешкода: учасники не мають права куштувати свої страви під час приготування», - повідомляє Новий канал.

 

Перевірятимуть кухарські здібності учасників  та всліпу дегустуватимуть справи запрошені зіркові гості та сам шеф-кухар Дмитро Назаров.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», восени на Новому каналі стартує нова розважально-інформаційна програма, формат якої мовник визначив як «інфотейнмент».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22087
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду