«Великий пекарський турнір» стартує 18 серпня (ВІДЕО)

«Великий пекарський турнір» стартує 18 серпня (ВІДЕО)

6 Серпня 2013
18851
6 Серпня 2013
17:25

«Великий пекарський турнір» стартує 18 серпня (ВІДЕО)

18851
«Великий пекарський турнір» стартує 18 серпня (ВІДЕО)
«Великий пекарський турнір» стартує 18 серпня (ВІДЕО)

Кулінарне талант-шоу «Великий пекарський турнір» стартує на телеканалі «1+1» 18 серпня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби каналу.

 

Для просування проекту промовідділ каналу створив ролик, над яким працювали маркетинг-директор Назар Панчишин, креативний директор Сергій Кривошея, головний режисер Микола Коптан, другий режисер Андрій Виштак, продюсер Юрій Норенко, оператор-постановник Юрій Барсук, арт-директор Михайло Верба.

 

 

 

 

Нагадаємо, «Великий пекарський турнір» - це телевізійний кулінарний конкурс на найкращу випічку, у якому змагаються 12 учасників, які не є професіоналами. Ведучий проекту - Юрій Горбунов. Виробництвом програми займається «1+1 продакшн» на чолі з Вікторією Лєзіною-Масляною.

 

До складу журі «Великого пекарського турніру» увійшли сербський шеф-кухар Серж Маркович, власниця кондитерського ательє авторських тортів SELECT Cake Studio Катерина Агронік, майстер виробничого навчання Львiвського професiйного лiцею харчових технологiй Ольга Ганущак.

 

Оригінальний британський формат The Great British Bake off компанії BBC адаптовано у Франції, Бельгії, Данії, у 2013 році проект запускається у США, Австралії, Норвегії, Польщі та Україні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18851
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду