Представництво ЄС запускає телепрограму

3 Серпня 2013
14021
3 Серпня 2013
12:44

Представництво ЄС запускає телепрограму

14021
Виробників обирають на конкурсній основі
Представництво ЄС запускає телепрограму

Представництво Європейського Союзу в Україні запускає щотижневу телепрограму .Про це йдеться на сайті ЄС.

 

Проект має висвітлювати питання, які стосуються Європейського Союзу та співпраці між ЄС і Україною. Як повідомляється, програма виходитиме в ефір 1-3 рази на тиждень та транслюватиметься у прайм-тайм на загальнонаціональному українському телеканалі. Крім того, випуски телевізійних новин мають щотижня транслюватися на українських регіональних телеканалах.



Програма спрямована на широку аудиторію. «Це групи, що здатні якнайдалі поширювати інформацію серед українського суспільства, зокрема на представників громадянського суспільства та академічних кіл, бізнесу та медіа, а також на державних службовців. Також цільовою групою програми є молоді люди у віці від 15 до 30 років», - зазначають предстаники ЄС.

 

Тематика програми має охоплювати питання та події у ЄС, в Україні та в країнах-сусідах ЄС, зокрема, щодо проектів, що реалізуються у рамках співпраці між ЄС та Україною.

 

За умовами контракту, авторам програми покриватимуть витрати на виробництво та гарантуватимуть право на свободу вираження поглядів. Бюджет тендеру складає 310 тис. євро.

 

Претендентів на розробку визначили на конкурсній основі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14021
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Слюсар ЄС
3910 дн. тому
І знову Слісаренко, який розповідатиме не про ЄС, а тільки про геїв, та все це буде на "5 каналі", який нічого не зніматиме, а просто поставить в ефір Слісаренка на фоні прапора ЄС, ну а Стець привласнить 310 тис. собі на розваги... з Луценком в Німеччині.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду