Ток-шоу Дорофєєва «Стосується кожного» стартує на «Інтері» 26 серпня

Ток-шоу Дорофєєва «Стосується кожного» стартує на «Інтері» 26 серпня

2 Серпня 2013
30688
2 Серпня 2013
13:13

Ток-шоу Дорофєєва «Стосується кожного» стартує на «Інтері» 26 серпня

30688
Ток-шоу Дорофєєва «Стосується кожного» стартує на «Інтері» 26 серпня
Ток-шоу Дорофєєва «Стосується кожного» стартує на «Інтері» 26 серпня

Нове ток-шоу «Стосується кожного» стартує в ефірі телеканалу «Інтер» 26 серпня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма виходитиме в ефір з понеділка по четвер о 18:00. Ведучий ток-шоу, як писала «Дуся», - Сергій Дорофєєв. «Інтер» позиціонує новий проект як «громадське ток-шоу».

 

Мета проекту - звернути увагу на ситуації, які стали наслідком людської байдужості або небайдужості. «Це урок особистої відповідальності, активної громадянської позиції та небайдужого ставлення до себе і оточуючих», - зазначає прес-служба каналу. У студії буде відбуватись дискусія ведучого з безпосередніми учасниками подій та експертами.

 

«Позиція "Інтера", як "першої кнопки" країни - створювати суспільно-значущі проекти.  Саме тому ми запускаємо наш новий проект. Це розмова з граничним ступенем відвертості про те, з чим реально пов'язані долі людей, про ситуації, в яких виявляється ставлення людини до людини. Телебачення, крім іншого, виконує і досить серйозну об'єднуючу функцію. Той ефект причетності якоїсь події, який дає телебачення, не може зрівнятися ні з чим. Цей проект буде піднімати ті теми, які в людях пробуджують природну людську реакцію, не залишають байдужими. Переконана, завдяки цьому, щось змінюватиметься у світі, в якому ми живемо сьогодні. "Стосується кожного" - це проект, який змінює життя», - впевнена керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна.

 

«У програмі буде кілька історій, об'єднаних загальною тематикою та ідеєю. Це ток-шоу стане великим дискусійним майданчиком, тут не буде облуди, постановок, покликаних штучно викликати емоції, утримати глядача. Ми говоримо відверто про ті речі, про які багато хто воліє мовчати. Ми не збираємося когось вчити, лаяти або щось нав'язувати. Просто глядач побачить, як багато залежить від кожної людини, від його життєвої позиції», - сказав ведучий ток-шоу Сергій Дорофєєв.

 

«Детектор медіа» вже писала, що «Інтер» готує на новий сезон ток-шоу «Стосується кожного», яке, можливо, вестиме Сергій Дорофєєв.

 

Раніше, із 4 жовтня 2011 року, білоруський журналіст Сергій Дорофєєв вів на 5-му каналі авторську програму «Портрети із Сергієм Дорофеєвим». 5 канал припинив з ним співпрацю із 25 квітня 2013 року, оскільки журналіст перейшов на «Інтер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30688
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду