Осадча та Костіцин озвучили анімаційний фільм «Нікчемний Я–2»

13 Липня 2013
12221
13 Липня 2013
11:09

Осадча та Костіцин озвучили анімаційний фільм «Нікчемний Я–2»

12221
Осадча та Костіцин озвучили анімаційний фільм «Нікчемний Я–2»

Телеведучі Катерина Осадча та Павло Костiцин озвучили героїв  американської анімаційної комедії П'єра Коффіна і Кріса Рено «Нікчемний Я–2». Про це повідомяє «Україна молода».

 

Мультфільм уже вийшов в український прокат - за три роки після прем`єри  «Нікчемного я».


Катерина Осадча дебютувала у цьому жанрі з озвучуванням секретного агента Люсі.

 

«Я не актриса і досвіду перевтілень у мене немає, —розповіла вона.— Тому перші години режисеру було нелегко, деякі фрази доводилося повторювати сотні разів, щоб досягти потрібної інтонації і правильного настрою. Але якою була радість, коли поставлене режисером завдання було виконане!». Також вона додала:  «Складним був старт, але варто було тільки вловити характер героїні, і робота пішла швидше. Це така магія, коли намальована англомовна дівчина з твоєю допомогою починає говорити українською!».

 


Павло Костiцин свого героя Ґру озвучував і в першому сезоні «Нікчемного я».  Нині Ґру кардинально змінився. Якщо в першому фільмі це — відвертий лиходій, що вкрав піраміду Хеопса, замінивши історичний пам’ятник Єгипту його надувною копією, то тепер глядачі побачили у його подобі турботливого, але буркотливого татуся трьох донечок.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12221
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду