ZIK запустив проект розслідувань «Капітал»

ZIK запустив проект розслідувань «Капітал»

11 Червня 2013
17787
11 Червня 2013
17:58

ZIK запустив проект розслідувань «Капітал»

17787
ZIK запустив проект розслідувань «Капітал»
ZIK запустив проект розслідувань «Капітал»

Телеканал ZIK запустив цикл програм журналістських розслідувань «Капітал». У них досліджуватимуть історію найбільших промислових підприємств Західної України - від початку їх створення до періоду повного занепаду та руйнації. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Керівник проекту - Павло Івашкевич.

 

Прем'єра відбулася в понеділок, 10 червня. Проект стартував 40-хвилинним фільмом із назвою «Флагман, що тоне», - про історію розвитку та занепаду Львівського автобусного заводу.

 

Щомісяця журналісти «Капіталу» пропонуватимуть глядачам нове розслідування. Наступною стане історія «Сільмашу» - одного з найбільших у СРСР виробників сільськогосподарської техніки. Далі обіцяють розповісти про долю підприємств «Полярон», «Електрон» тощо.

 

«Народна ревізія капіталу», - таким є головне гасло нової програми. «Хто і за яких умов приватизував заводи-гіганти? Чому не виконано інвестиційних зобов'язань? Що відбувається на цих підприємствах сьогодні? Відповіді на ці запитання і знайдуть журналісти "Капіталу", які змогли зібрати унікальний фактаж: інтерв'ю директорів і працівників підприємств, ексклюзивні документи, унікальне відео, архівні матеріали», - повідомляють у прес-службі.

 

Головне завдання проекту - змусити винних відповісти за знищення промислового потенціалу західного регіону, заявляють на каналі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17787
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду