«100 тисяч за правду» виходитиме на «1+1» щодня по буднях

«100 тисяч за правду» виходитиме на «1+1» щодня по буднях

29 Травня 2013
19079
29 Травня 2013
13:39

«100 тисяч за правду» виходитиме на «1+1» щодня по буднях

19079
«100 тисяч за правду» виходитиме на «1+1» щодня по буднях
«100 тисяч за правду» виходитиме на «1+1» щодня по буднях

Нове соціально-ігрове шоу каналу «1+1» «100 тисяч за правду» виходитиме в ефір щодня з понеділка по п'ятницю о 15:45. Прем'єра проекту - 3 червня. Про це йдеться в анонсах каналу.

 

У новому шоу кожен учасник має шанс виграти 100 тисяч гривень, говорячи правду про своє життя.

 

Щопонеділка ведуча «100 тисяч за правду» Анна Свиридова представляє п'ятірку нових учасників, які протягом тижня будуть змагатися за винагороду, та новий склад журі, який буде оцінювати історії героїв, повідомляє сайт каналу. «У нашому шоу учасники мають не боятися бути відвертими, бо лише відвертість дає їм шанс виграти велику грошову винагороду», - каже Анна Свиридова.

 

Протягом усього тижня оцінювати історії життя кандидатів на грошовий приз будуть п'ятеро суб'єктивних суддів. Їх так само, як і учасників, обрали на відкритому кастингу серед тисяч охочих. Щодня з понеділка по четвер вони будуть знайомитися з п'ятьма новими учасниками. У кожному турі судді відправлятимуть одного кандидата додому ні з чим. Наприкінці програми залишиться тільки один учасник. Він отримає путівку до фіналу в п'ятницю, де разом ще з трьома конкурентами змагатиметься за головний приз тижня - 100 тисяч гривень.

 

Першого тижня в журі - власниця автошколи Ольга Байбородина, поет Сергій Пантюк, хореограф Поліна Логунова, організатор свят Богдан Трибой та директор ательє Людмила Савівна.

 

«100 тисяч за правду» - це спільно розроблений формат каналу «1+1» та компанії Friends Production. Кастинги розпочалися ще в березні.

 

«Редакція "100 тисяч за правду" неупереджена, наше завдання - показати стереотипи в нашому суспільстві і продемонструвати, що не все так однозначно, як здається на перший погляд»,- каже продюсер проекту Анастасія Лодкіна.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19079
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду